Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

MONSTER HDMI kábel s Ethernet, 3 m

Zobraziť katalóg
MONSTER HDMI kábel s Ethernet, 3 m
Video kábel – priepustnosť 27 Gbps, podporuje rozlíšenie UHD, kontakty pokovované 24-karátovým zlatom, plášť z materiálu Duraflex, trojvrstvové tienenie, ukazovateľ výkonnosti
Kód:  MON361a1 Produktové číslo:  140841-00
MONSTER HDMI kábel s Ethernet, 3 m Predaj skončil

MONSTER HDMI kábel s Ethernet, 3 m

Ak potrebujete prepojiť napr. blu-ray prehrávač, satelitný prijímač alebo domáce kino s televízorom alebo monitor s počítačom/notebookom, tak určite budete potrebovať tento kábel. Obojstranný HDMI kábel Monster Black Platinum s ethernetovým kanálom umožňuje prenos obrazu v rozlíšení Ultra HD a plného priestorového zvuku s mimoriadnou priepustnosťou až 27 Gbps. Určite oceníte aj funkciu indikácie aktuálneho rozlíšenia obrazu na krytke konektora. Kontakty sú povrchovo upravené 24-karátovým zlatom, čo umožňuje kvalitný prenos signálu aj po niekoľkých tisícoch pripojení a odpojení. Kábel je pokrytý špeciálnym materiálom – Duraflex, ktorý umožňuje flexibilné ohýbanie bez poškodenia. Samozrejmosťou je trojvrstvové tienenie s vysokou hustotou chrániace pred RFI a EMI rušením vznikajúcim od pulzných meničov.

Kľúčové vlastnosti

  • dĺžka 3 metre
  • ethernetový kanál
  • podporuje rozlíšenie Ultra HD
  • pokovovanie 24-karátovým zlatom
  • priepustnosť 27 Gbps
  • životnosť minimálne 10 000 pripojení
  • trojvrstvové tienenie
  • indikácia obrazového rozlíšenia na krytke

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MONSTER HDMI kábel s Ethernet, 3 m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MONSTER HDMI kabel s Ethernet 3m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MONSTER HDMI-Kabel mit Ethernet 3 Meter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MONSTER HDMI-Kabel mit Ethernet 3 Meter.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií