Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Mattel Monster High - zberateľský ročník Calaveras Skelita

Zobraziť katalóg
Mattel Monster High - zberateľský ročník Calaveras Skelita
5 2 hodnotení
Figúrka Odporúčaný vek od 8 rokov
Kód:  HRAa3716g Produktové číslo:  ASRT0887961054996

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mattel Monster High - zberateľský ročník Calaveras Skelita Predaj skončil

Mattel Monster High - zberateľský ročník Calaveras Skelita

Kolekcia zbierky vinylových bábik je tu! Krásny Calaveras Cake vo vinylovom a exkluzívnom balení určite nájde vaše miesto vo vašej izbe. Draculaura, Frankie, Clawdeen, Cleo, Lagoona a ďalší známi vysokoškolskí študenti Monster High, to sú vinyly, ktoré už na prvý pohľad vidíte v farebnom oblečení a obludnom účesu . Dynamické pózy zachytia svoje jedinečné osobnosti. Nikto neprehliadol, je to len veľa veselých priateľov. Zažite veľa záhadných dobrodružstiev s nimi, tieto bábiky môžu vždy vyčarovať úsmev na tvárach. 

Táto hračka je v súlade so smernicou Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetkých zákonných noriem v súlade s českými právnymi predpismi. Samozrejme, existuje vyhlásenie CE o zhode.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mattel Monster High - zberateľský ročník Calaveras Skelita Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mattel Monster High - Sběratelská vinylka Skelita Calaveras. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Monster High - Sběratelská vinylka Skelita Calaveras. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Monster High - Sběratelská vinylka Skelita Calaveras. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mattel Monster High - Collector évjárat Skelita Calaveras.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií