Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MONSTER iSport Achieve In Ear Wireless zelené

Zobraziť katalóg
MONSTER iSport Achieve In Ear Wireless zelené
Bezdrôtové slúchadlá do uší, športové, bezdrôtové, s mikrofónom, Bluetooth, SportClip, odolné potu a vlhkosti, Control Talk pre jednoduché ovládanie a telefonovanie, náušník izoluje okolitý rušivý hluk, výdrž batérie až 5 hodín
Kód:  MON307a9k1 Produktové číslo:  137088-00

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MONSTER iSport Achieve In Ear Wireless zelené Predaj skončil

MONSTER iSport Achieve In Ear Wireless zelené

Značka MONSTER prináša s modelom iSport Achieve exkluzívne športové slúchadlá. Kúsok pre najnáročnejších milovníkov aktívneho životného štýlu, ktorí nedajú dopustiť na behanie alebo cvičenie v rytme hudby. Konštrukcia slúchadiel je úplne do detailu premyslená tak, aby zodpovedala ich účelu. Dobre sa uchytia v uchu a pri športe nevypadnú. Ich materiál je odolný voči potu a vlhkosti. Na komfort užívateľa myslel výrobca aj ďalšími technickými vychytávkami.

Kľúčové vlastnosti

  • Špeciálne prevedenie pre športovcov
  • Čistý a dokonale plný zvuk
  • Pripojenie pomocou Bluetooth
  • Mikrofón pre vybavovanie hovorov
  • Jednoduché, praktické ovládanie

Bluetooth pripojenie

Najväčšou prednosťou týchto slúchadiel je pochopiteľne dokonalý zvuk. Krištáľovo čistý a plný, aby si prišiel na svoje aj náročný poslucháč. V hudobnom zážitku pomáha aj konštrukcia, ktorá neprepustí rušivé hluky zvonku. Ich výnimočnosť sa potom schováva v bezdrôtovej technológii. Vďaka nej k nim pripojíte telefón bez otravných káblov. Batéria slúchadiel vydrží až 5 hodín a dobíja sa ľahko pomocou USB kábla.

Praktický mikrofón

Tento pútavý model nenájde využitie iba pri počúvaní hudby. Vďaka mikrofónu poslúži ako veľmi praktické handsfree a prispeje aj k pohodiu pri všetkých hovoroch. Súčasťou na kábli umiestneného mikrofóna je trojica tlačidiel pre jednoduché ovládanie. Môžete nimi ľahko prijať hovor aj ovládať hlasitosť bez vyťahovania telefónu z tašky či vrecka.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Zelená Hotovo!

Farba

Farba
Zelená Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MONSTER iSport Achieve In Ear Wireless zelené Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MONSTER iSport Achieve In Ear Wireless zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MONSTER iSport Achieve In Ear Wireless Grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MONSTER iSport Achieve In Ear Wireless Grün.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií