AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MONSTER iSport Freedom Bluetooth Wireless On Ear čierno-zelená

Zobraziť katalóg
MONSTER iSport Freedom Bluetooth Wireless On Ear čierno-zelená
Bezdrôtové slúchadlá náhlavné, bezdrôtová, Bluetooth, antibakteriálne a potu odolné prevedenie, ovládanie na mušľu, cestovné puzdro, čistiaca utierka, USB kábel
Kód:  MON307a4a Produktové číslo:  128939-00

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MONSTER iSport Freedom Bluetooth Wireless On Ear čierno-zelená Predaj skončil

MONSTER iSport Freedom Bluetooth Wireless On Ear čierno-zelená


Kompaktná a ľahká športové slúchadlá iSport Freedom budú vašim spoľahlivým partnerom pri každej akcii. Nezáleží, či športujete v hale či vonku, vždy sa vám dostane maximálneho pohodlia a perfektného zvuku s nadštandardnou dynamikou prednesu. Slúchadlá sú odolné voči potu, umývateľná a ľahko sa udržujú v čistote. Pri tréningu v neskorých večerných hodinách iste oceníte zabudovaný reflexný prvok. Pri prenášaní zase ľahkú skladaciu konštrukciu a vrecúško v balení.


kľúčové vlastnosti

  • extra odolné a veľmi ľahké prevedenie
  • rezistentné voči potu, umývateľná, antimikrobiálne
  • reflexný pruh pre bezpečný tréning po zotmení
  • dlhá výdrž batérie (cca 10 hodín)
  • podpora hlasového vytáčania
  • ovládanie hovorov a prehrávanie priamo na mušli
  • alternatívne audio kábel s mikrofónom v balení
vypnuté
MONSTER iSport Freedom

Bezdrôtová voľnosť a pohodlie

Slúchadlá využívajú bezdrôtovú technológiu Bluetooth s prémiovým kodekom Apt-X a podporujú kompresiu AAC, takže si môžete byť istí, že k vašim ušiam prenesú zvuk v najvyššej kvalite. Ovládanie hovorov i hudby je navyše integrované priamo na mušli, aby bolo stále pri ruke. Na batériu poskytnú slúchadlá približne 10 hodín neprerušovaného prehrávania, dobíja sa 1,5 ha maximálne môžu byť cca 10 m od zdroja. Vďaka možnosti alternatívneho použitia s káblom, na ktorom je navyše integrovaný mikrofón pre telefonovanie, vás už absolútne nič nezastaví.


Parametre a špecifikácia

Farba
Zelená Hotovo!

Farba

Farba
Zelená Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MONSTER iSport Freedom Bluetooth Wireless On Ear čierno-zelená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MONSTER iSport Freedom Bluetooth Wireless On Ear černo-zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Monster iSport Freedom Bluetooth Wireless On Ear schwarz-grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Monster iSport Freedom Bluetooth Wireless On Ear schwarz-grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Monster iSport Freedom Bluetooth Wireless On Ear fekete-zöld.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií