Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Vyhraj lístky na EURO 2024

MONSTER nTune On Ear Matte & Neon zelená

Zobraziť katalóg
MONSTER nTune On Ear Matte & Neon zelená
Slúchadlá náhlavné, komfortné, kábel odolný proti zapletanie, pasívne potlačenie okolitých rušivých zvukov, dvojité audio porty pre zdieľanie hudby, Control Talk pre jednoduché ovládanie a telefonovanie, cestovné puzdro
Kód:  MON311q Produktové číslo:  128581-00

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MONSTER nTune On Ear Matte & Neon zelená Predaj skončil

MONSTER nTune On Ear Matte & Neon zelená


Tretia generácia slúchadiel N-Tune si od svojich predchodcov berie len to najlepšie a doťahuje ich prednosti k dokonalosti. Reprodukuje zvuk so silnými basmi, a dynamikou, ktorá vás vykopne až ku hviezdam - presne podľa hesla "farebne a nahlas". Na výber je z niekoľkých šťavnatých variantov, aby ste si mohli vybrať presne takú, aká bude sedieť vášmu štýlu. Samotná slúchadlá sú veľmi odolná, ale súčasne aj neuveriteľne ľahká. Vďaka tomu o nich nebudete pri nosení takmer vedieť. Navyše poskytnú aj nadštandardné izoláciu okolitého hluku, takže sa skvele hodí pre každodenné cestovanie.


kľúčové vlastnosti

  • silná a dynamická reprodukcie
  • ľahká konštrukcia pre maximálne pohodlie
  • pasívne izolácia okolitého hluku
  • 3,5 mm výstup pre zdieľanie hudby s priateľmi
  • kábel s rezistenciou voči zamotávaniu
  • jednotlačítkový ControlTalk obsluhu pre hudby a hovorov
vypnuté
 MONSTER NTune


Veľa chytrých riešení

Pre pripojenie k zdroju zvuku sú slúchadlá vybavené odpojiteľným káblom s mikrofónom a jednotlačidlovým ovládaním ControlTalk. U väčšiny mobilných telefónov poslúži na zdvihnutie / ukončenie hovoru a spustenie / pozastavenie prehrávania hudby. Okrem vstupu sú ale slúchadlá vybavená aj výstupom, takže budete môcť ľahko zdieľať hudbu s kamarátmi. A ako už je u Monster zvykom, kábel je veľmi pevný a odolný voči zamotania. Príjemným bonusom v balení je potom vrecúško na skladovanie a prenášanie.


Parametre a špecifikácia

Farba
Zelená Hotovo!

Farba

Farba
Zelená Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MONSTER nTune On Ear Matte & Neon zelená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MONSTER NTune On Ear Matte & Neon zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MONSTER nTune On Ear & Matte Neon-Grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MONSTER nTune On Ear & Matte Neon-Grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MONSTER nTune On Ear & Matte Neon Zöld.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií