Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

MONSTER Stereo Audio kábel 3 m

Zobraziť katalóg
MONSTER Stereo Audio kábel 3 m
5 2 hodnotení
– obojstranný a cinch m konektor, dĺžka 3 m, rovné zakončenie kábla, prepojovací kábel, čierna farba
Kód:  MON360g2a1 Produktové číslo:  140770-00

MONSTER Stereo Audio kábel 3 m

Vysoko kvalitný prepojovací kábel Monster Silver Ultra High Performance je vybavený na oboch koncoch cinch konektormi. Tento stereofónny kábel v patentovom vyhotovení Turbine sa vyznačuje svojou povrchovou úpravou konektorov, ktoré sú pozlátené 24-krátovým zlatom. Stredový kolík vo vyhotovení Split-Tip umožňuje lepší kontakt a obmedzuje skreslenie. Samozrejmosťou je izolačná hliníková Mylar fólia zabraňujúca vytváraniu brumov.

Kľúčové vlastnosti

  • Dĺžka 3 metre
  • Pozlátené konektory
  • Izolačná fólia
  • Split-Tip stredový kolík
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MONSTER Stereo Audio kábel 3 m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MONSTER Stereo Audio kabel 3m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MONSTER Stereo Audio Kabel 3m. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MONSTER sztereó audiokábel 3m.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií