Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Diskusia k MORA PS 100 MW

Zobraziť katalóg
MORA PS 100 MW - Sporák

Diskusia k MORA PS 100 MW

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MORA PS 100 MW, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MORA PS 100 MW ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MORA PS 100 MW vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, je u výrobku i hadice na připojení sporáku k plynu?

Dobrý den. Je v ceně sporáku i sada na připojení propanové bomby?

Dobry den chcela som sa opytat, radi by sme si u vas zakupili plynovy sporak mora a uvadzate dovoz zdarma. Co v pripade ak moja byva na 3 poschodi a je starsia dochodkyna ciastocne mobilna? Treba priplatit za vynesenie? A este ci aj posyktujete servisneho plynoveho technika a ci aj stary plynovy sporak odvazate? Dakujem za odpoved vasa verna zakaznicka Juliana

Dobry den jsou ke zbozi i trysky na pripojeni propanbutanove bomby. Dekuji Holanova

P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií