Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Alza pre firmy

MORA VDIS 642 FF

Zobraziť katalóg
MORA VDIS 642 FF
4,0 1 hodnotení
Varná doska – vstavaná, indukčná, 4 varné zóny (1.4kW/1.4kW/2kW/2.3kW), ukazovateľ zvyškového tepla, časovač, detská bezpečnostná poistka
Kód:  FBV4001u Produktové číslo:  VDIS642FF Stránky výrobcu

MORA VDIS 642 FF

Vstavaná indukčná varná doska MORA VDI 645 FF je určená na rýchlu a bezproblémovú prípravu pokrmov. Každá zo 4 varných zón je vybavená rýchlym zvýšením výkonu SPRINT. Ľavá strana dosky zahŕňa Flexi zónu, ktorá umožňuje ohrev dvoch hrncov naraz, každý s inou teplotou. Prípadne môžete na dosku umiestniť veľký hrniec cez celú plochu platničky.

Ovládanie dosky je veľmi jednoduché. Na posuvnom ovládaní možno navoliť plynulú reguláciu výkonu, o zvolenej funkcii informuje indikátor, nechýba ani ukazovateľ zvyškového tepla. Varený pokrm stačí vypnúť o niečo skôr a zvyškové teplo sa postará o jeho dovarenie. K dispozícii je aj časovač zón.

Praktická je funkcia STOP & GO, ktorá zabezpečí okamžité dočasné zastavenie nastavených parametrov varenia. Využijete ju napríklad vtedy, ak si musíte vybaviť dôležitý hovor. Jedným tlačidlom zastavíte a opäť znova spustíte nastavené parametre. Na zaistenie bezpečnosti sa doska automaticky vypne po 1 minúte od odobratia nádoby a detská poistka uzamkne varnú dosku.

Parametre a špecifikácia:

Typ:
Samostatná vstavaná indukčná doska

4 varné indukčné zóny:
2× 165 mm, 1,2/1,4 kW
1× 180 mm, 1,4/2,0 kW
1× 205 mm, 2,0/2,3 kW

Funkcie:

  • Posuvné ovládanie Slider
  • Ukazovateľ zvyškového tepla
  • STOP & GO
  • Funkcia SPRINT (rýchle zvýšenie výkonu až na 3 700 W) pri všetkých varných zónach, max. pri 2 súčasne
  • Plynulá regulácia výkonu
  • Signalizácia funkcie
  • Časovač varných zón
  • Detská bezpečnostná poistka (uzamknutie dosky)

Elektrické napätie:
230/400 V

Menovitý príkon:
7,1 kW

Farba:
Čierna

Rozmery:
56 × 600 × 510 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MORA VDIS 642 FF
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORA VDIS 642 FF. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MORA VDIS 642 FF. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MORA VDIS 642 FF. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MORA VDIS 642 FF.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií