PET PET

MORA VT 559 GX + MORA VDI 641 X

Zobraziť katalóg
MORA VT 559 GX + MORA VDI 641 X
Set spotrebičov - rúry a sklokeramickej dosky, RÚRA: A, objem 67 l, 9 funkcií, 3D chladiaci systém, softclosing, teleskopické rošty 3 úrovne, dotykové ovládanie, 3 sklá dvierok, dvojité osvetlenie rúry, programovacie hodiny, DOSKA: 4 varné zóny, funkcia Sprint, dotykové ovládanie, časovač, detská bezpečnostná poistka
Kód:  MOR900t Produktové číslo:  VDI641X Stránky výrobcu
MORA VT 559 GX + MORA VDI 641 X Predaj skončil

MORA VT 559 GX + MORA VDI 641 X

Nebaví vás tráviť dlhé hodiny pri náročnej príprave vašich obľúbených pokrmov? Nie ste spokojní s technickým vybavením vašej terajšej kuchyne? Hľadáte spotrebič, ktorý sa stane vašou pravou rukou? To všetko sa vám podarí nájsť v kuchynskej súprave od spoločnosti MORA.

Kľúčové vlastnosti

  • Perfektná kuchynská súprava
  • Dotykové a jednoduché ovládanie
  • Rúra nabitá funkciami
  • Vysoká úroveň ochrany
  • Rýchle nahrievanie varnej dosky

Vykúzli tú najlepšiu pečienku

Využite objem celkovo 67 litrov plochy na pečenie, ktorá je rozdelená do troch úrovní pomocou teleskopických roštov. Rúra patrí do energeticky úspornej triedy A. Na vrchnej strane produktu nájdete panel s dotykovým a intuitívnym ovládaním. Na ňom si môžete navoliť jednu z deviatich ponúkaných funkcií alebo nastaviť čas, počas ktorého chcete pripravovať váš pokrm.

Maximálnu bezpečnosť zaistí trojité sklo dvierok, detská poistka alebo 3D chladiaci systém. Dvojité osvetlenie útrob rúry vám umožní jednoduchú kontrolu pripravovanej pochutiny len pohľadom. S funkciou Water Clean môžete zabudnúť na zdĺhavú údržbu špinavej rúry.

Váš priestor na varenie

Vykúzlite tie najlepšie pokrmy ako mávnutím čarovného prútika. S touto sklokeramickou varnou doskou nie je nič nemožné. Využite priestornú plochu s veľkosťou 56 × 600 × 510 mm, ktorá je osadená celkovo štyrmi indukčnými zónami rôznych rozmerov. Pomocou dotykového ovládania ľahko a intuitívne navolíte požadovanú teplotu. Tá bude vďaka funkcii SPRINT bleskovo vygenerovaná.

Chrániť vás a vašich najbližších bude detská poistka, automatické vypnutie indukčnej plochy do jednej minúty po zložení nádoby a ukazovateľ zvyškového tepla.

Veľkosť indukčných zón:
2× 165 mm, 1× 180 mm, 1× 205 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MORA VT 559 GX + MORA VDI 641 X
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORA VT 559 GX + MORA VDI 641 X.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií