Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Morellato AGH04

Zobraziť katalóg
Morellato AGH04
Náhrdelník pánsky, materiál: chirurgická oceľ, hematit, kamienok: kryštál, dĺžka: 50 cm
Kód:  SP4796 Produktové číslo:  8033288723141 Stránky výrobcu

Morellato AGH04

Doprajte si štýlový doplnok, ktorý upúta pozornosť exkluzívnym prevedením, ale zároveň nepôsobí extravagantne. Tento neobvyklý pánsky retiazka z kolekcie STILE talianskej značky Morellato je vyrobený z hypoalergénne chirurgickej ocele a jeho prívesok je zdobený hematitom a kryštálom. Spoločnosť Morellato je lídrom v oblasti dizajnu šperkov. Riadi sa heslom "šperky pre život", čo sa odráža v harmonických proporciách, exkluzívnym materiálu a sofistikovanom talianskom štýle.

element ohňa

Originálny dizajn šperku upúta decentným hematitom v oceľovo šedej farbe. Hematit je v ezoterike považovaný za kameň s liečivými účinkami: prispieva k lepšej duševnej rovnováhe, zlepšuje sústredenie či podporuje pamäť. Je priradený do planéte Saturn a elementu ohňa. Na to, aby vás tento striebristý kameň očaril, však nepotrebujete veriť jeho magickým schopnostiam.

Spodná časť obdĺžnikového prívesku zdobí trblietavý kryštál. Vďaka elegantnému, skôr neutrálnemu prevedenie sa náhrdelník hodí na bežné nosenie aj spoločenské príležitosti. Zvlášť vynikne v kombinácii s čiernou farbou. Je dlhý päťdesiat centimetrov.

Predbehne iné kovy

Okrem toho, že je chirurgická oceľ vhodná aj pre alergikov, jej vlastnosti predbehne iné kovy ako je striebro alebo zlato. Tento materiál je totiž výnimočne odolný, neohne sa ani neláme. Je tiež odolný voči poškriabaniu aj proti oxidácii a korózii. Náhrdelník z chirurgickej ocele je preto vhodnou voľbou pre mužov, ktorí šperk chcú nosiť bez obmedzenia, treba každý deň.

špecifikácie

materiál:
Chirurgická oceľ - leštená


vzhled:
Strieborný náhrdelník s obdélným príveskom, zdobeným hematitom a kryštálom


zapínanie:
karabína

Celosvetovo známy výrobca šperkov značka Morellato, sa špecializuje na produkciu moderných šperkov z chirurgickej ocele. Spoločnosť bola založená roku 1930 v Taliansku, presnejšie v meste Bologna, Giulio Morellato. Šperky nesúce štítok Morellato sú vyrobené z tých najkvalitnejších materiálov, vynikajú nielen precíznym spracovaním, ale aj veľmi nevšedným dizajnom. Ten je často doplnený kvalitnými zirkónmi, ktoré podporujú ich trblietanie a jemnosť. Zákazníkom je ponúkaný široký sortiment dámskych aj pánskych šperkov dodávaných v originálnych škatuľkách. Okrem kolekcie šperkov uviedla značka Morellato na trh tiež hodinky a ostatné módne doplnky, ako napríklad perá, kľúčenky či peňaženky.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Morellato AGH04
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORELLATO AGH04.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií