Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

MORELLATO SADY050

Zobraziť katalóg
MORELLATO SADY050
Prsteň materiál: chirurgická oceľ a krištáľ
Kód:  SP2724nad Produktové číslo:  nadpoložka

MORELLATO SADY050

Morellato Kaleido SADY050 je krásny šperk, ktorý bude vyhovovať každej žene. Je vyrobená z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ktorá na prvý pohľad pripomína striebro. Oceľ, tiež nazývaná švédskou oceľou, je veľmi odolná a vysoká v tvrdosti. Takže si môžete byť istí, že tento šperk bude vydržať ešte náročnejšie nosenie, ktoré napríklad striebro alebo zlato nedrží a šperky sú poškodené.

Ultra jemný a originálny dizajn prsteňa s veľkým krištáľom v strede vám dáva mimoriadny pocit a jemne zvyšuje krásu nositeľa. Tento zvonček je vhodný darček, ktorý sa dá nosiť každý deň.

Celosvetovo známy výrobca šperkov značka Morellato, sa špecializuje na produkciu moderných šperkov z chirurgickej ocele. Spoločnosť bola založená roku 1930 v Taliansku, presnejšie v meste Bologna, Giulio Morellato. Šperky nesúce štítok Morellato sú vyrobené z tých najkvalitnejších materiálov, vynikajú nielen precíznym spracovaním, ale aj veľmi nevšedným dizajnom. Ten je často doplnený kvalitnými zirkónmi, ktoré podporujú ich trblietanie a jemnosť. Zákazníkom je ponúkaný široký sortiment dámskych aj pánskych šperkov dodávaných v originálnych škatuľkách. Okrem kolekcie šperkov uviedla značka Morellato na trh tiež hodinky a ostatné módne doplnky, ako napríklad perá, kľúčenky či peňaženky.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MORELLATO SADY050
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORELLATO SADY050.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií