PET Siguro kuchyňský robot

Morphy Richards digitálny polievkovač

Zobraziť katalóg
Morphy Richards digitálny polievkovač
5 3 hodnotení
Polievkovar - príkon 1000W, na prípravu polievok, možno využiť aj na prípravu smoothie a džúsov, mixovací nôž s motorom do krytu kotla, 3 možnosti nastavenia teploty a konzistencie polievky (jemná krémová, polievka s kúskami, samostatné mixovanie), polievka hotová už za 21min., ohrevné elementy v tele prístroja
Kód:  MORHRN002 Produktové číslo:  MR-501014 Stránky výrobcu
Morphy Richards digitálny polievkovač Predaj skončil

Morphy Richards digitálny polievkovač

Digitálny polievkovač Morphy Richards ocenia nielen milovníci polievok. V hrnci s objemom 1,6 litrov ľahko a rýchlo počas iba 21 minút uvaríte vynikajúcu polievku. Stačí len pokrájať ingrediencie, nastaviť program a hrniec sám všetko uvarí za vás. Výhodou je, že si môžete vybrať z troch možností teplôt a zvoliť si konzistenciu polievky. Pochutnať si tak môžete na jemnej krémovej polievke alebo polievke s kúskami mäsa či zeleniny. Prístroj umožňuje aj samostatné mixovanie, použiť ho možno aj na prípravu smoothie a osviežujúcich ovocných džúsov. Vo veku prístroja sa nachádza mixovací nôž s motorom, ktorý si hravo poradí aj tvrdšími kúskami surovín.

Hlavné prednosti

  • Jednoduchá a rýchla príprava polievok, smoothie a ovocných džúsov
  • Uvarenie polievky počas 21 minút
  • 3 možnosti nastavenia teploty a voľba konzistencie polievky
  • Mixovací nôž s motorom v kryte prístroja
  • Jednoduchá obsluha
  • Ohrevné elementy v tele

Skvelý pomocník do každej kuchyne

Polievkovač vyniká svojím silným výkonom a moderným dizajnom, vďaka ktorému sa hodí do interiéru každej kuchyne. Je ľahko prenosný, môžete si ho vziať so sebou na dovolenku či na chatu a vychutnať si horúcu polievku, o ktorej prípravu sa nemusíte skoro starať. Obsluha prístroja je veľmi jednoduchá, rovnako tak ako čistenie a údržba. Ohrievacie telesá sa nachádzajú v jeho tele, nemusíte tak mať strach, že by ste sa pri varení popálili. Kúpte si tohto šikovného pomocníka, ktorý ušetrí váš čas a uvarí za vás výbornú polievku.

Doplňujúce informácie:

Rozmery:
22,4 × 17 × 31 cm

Hmotnosť:
2,35 kg

 

Parametre a špecifikácia

Typ
Digitálny polievkovač Hotovo!

Typ

Typ
Digitálny polievkovač Hotovo!
Poznámka:
» Všetky polievkovary

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Morphy Richards digitálny polievkovač Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Morphy Richards digitální polévkovač. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Morphy Richards Saute & Soup. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Morphy Richards Saute & Soup.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií