PET Aplikace

Morphy Richards hrniec na pomalé varenie 4,5 l

Zobraziť katalóg
Morphy Richards hrniec na pomalé varenie 4,5 l
Pomalý hrniec 3 stupne varenia (4-6-8 hodín), kompaktný systém uloženia objem 4,5l, príkon 800 W, nepriľnavý povrch, nádoba vhodná na elektrický aj plynový varič, pokrievka z tvrdeného skla, ergonomické madlá, ľahko umývateľný
Kód:  MORHRN001 Produktové číslo:  MR-460751 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Morphy Richards hrniec na pomalé varenie 4,5 l Predaj skončil

Morphy Richards hrniec na pomalé varenie 4,5 l

Hrniec na pomalé varenie Morphy Richards 460751 je veľmi obľúbeným pomocníkom na zdravú a chutnú prípravu pokrmov. Jeho veľkou výhodou je varenie bez tuku a bez pridávania vody, pretože sa žiadna nevyparuje, a jedlo sa tak v nádobe s nepriľnavým povrchom nepripáli. Šetrné varenie pri nízkej teplote zaručuje zachovanie nielen hodnotných vitamínov a živín, ale aj farby a chuti potravín ako je napríklad zelenina. Hrniec disponuje objemom 4,5 litra a ponúka kompaktný systém uloženia. Umožňuje tri stupne výkonu, a to na 4, 6 a 8 hodín. Samotný hrniec je vhodný na použitie ako na elektrickom, tak aj na plynovom variči.

Hlavné prednosti

  • Zdravá a chutná príprava pokrmov bez tuku a pridávania vody
  • Nádoba s nepriľnavým povrchom
  • Kompaktný systém uloženia
  • 3 stupne varenia na 4, 6 a 8 hodín
  • Vhodné na elektrický aj plynový varič
  • Pokrievka z tvrdeného skla
  • Nízka spotreba energie

Úspora času a energie

Hrniec je vybavený pokrievkou z tvrdeného odolného skla, ktorú môžete počas varenia odňať a pokrm dochutiť, či pridať ďalšie suroviny. V ruke sa vám bude pohodlne držať za ergonomické madlá. Jeho čistenie je veľmi jednoduché, možno ho ľahko umyť vodou. Veľkou prednosťou je nízka spotreba energie, príprava jedla je veľmi úsporná a zároveň šetrí váš čas. Suroviny stačí len dať do hrnca, zamiešať, prikryť pokrievkou a nastaviť dobu varenia. Hrniec varí sám a nie je nutné pokrm miešať a strážiť. 

 

Parametre a špecifikácia

Typ
Hrniec s pomalým ohrievaním Hotovo!
Príkon
800 W Hotovo!
Objem
4,5 l Hotovo!

Typ

Typ
Hrniec s pomalým ohrievaním Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
800 W Hotovo!
Objem
4,5 l Hotovo!
Poznámka:
» Všetky pomalé hrnce

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Morphy Richards hrniec na pomalé varenie 4,5 l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Morphy Richards hrnec na pomalé vaření 4.5l. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Morphy Richards Slow Cooker 4.5L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Morphy Richards Slow Cooker 4.5L.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií