AP+ nový vizuál AD homeoffice

Morphy Richards Wok 48899

Zobraziť katalóg
Morphy Richards Wok 48899
5 1 hodnotení
Elektrická panvica 1800W, objem 4.5l, 5 teplôt, nepriľnavý povrch, nerezová oceľ
Kód:  MOREW001 Produktové číslo:  48899

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Morphy Richards Wok 48899

Restovaní, sauteing, Paella, Flambovanie

Elektrický hrniec Morphy Richards Skillet vám pomôže porozumieť v praxi zdravému vyprážanie a príprave najrôznejších pokrmov pre menšie a stredné počet osôb. Môže sa vám hodiť nielen na restovaní mäsa, zeleniny, ryže, cestovín či zemiakov, ale aj na prípravu omelety, palaciniek a rôznych placiek. Je ideálny pre sautéing a vyprážanie, rovnako ako pre dusená mäsa typu paella pokrmov. Masívna nerezová oceľ s nepriľnavým povrchom zabezpečuje rovnomerné rozloženie tepla pre pravidelné dosahovanie výborných výsledkov aj s malým množstvom tuku a tiež sa dobre čistí. Tvrdené sklenené veko s ventilačným otvorom vám umožní trvalý prehľad a termostatom s plynulou reguláciou na odpojiteľné šnúre si môžete zvoliť potrebnú teplotu.

Kľúčové vlastnosti

  • Autonómne varenie bez sporáku
  • Príkon 1800 W, Kapacita 4,5 litra
  • Odpojiteľný termostat pre plynulú reguláciu teploty
  • Masívne teleso z nerezovej ocele zaručuje dlhú životnosť
  • Nepriľnavý povrch zaisťuje rovnomerné spracovanie
  • Priehľadná pokrievka zo silného tvrdeného skla s otvorom

-------------------------------------------------- ------

Sautéing je spôsob varenia potravín, ktorý používa malé množstvo oleja alebo tuku v panvici pri relatívne vysokej teplote. Ingrediencie sú zvyčajne nakrájame na kúsky alebo na tenké plátky na uľahčenie rýchlej prípravy. Jedlo je opečené pri zachovaní jeho textúry, vlhkosti a chuti.

Paella je typické španielske jedlo z ryže, podobné rizotu alebo karí. Pri príprave paelly je najdôležitejšie prísadou ryže, ktorá sa neumýva, aby škrob pri varení spôsobil potrebné zahustenie. Paella by nikdy nemala byť ostrá ani pikantné.

Flambovanie spočíva v tom, že malé množstvo alkoholu, ktorým sa poleje obsah panvice sa následne zapáli a nechá sa horieť tak dlho, až sa alkohol spáli a vo flambovanie pokrmu zostane len zloženie šťavy, v ktorej všetok prebytok tuku bol spálený a spotrebovaný plameňom.

Parametre a špecifikácia

Objem
4,5 l Hotovo!
Príkon
1 800 W Hotovo!
Objem
4,5 l Hotovo!

Objem

Objem
4,5 l Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 800 W Hotovo!
Objem
4,5 l Hotovo!
Poznámka:
» Všetky elektrické panvice
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Morphy Richards Wok 48899 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Morphy Richards Wok 48899 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Morphy Richards 48899 Wok. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Morphy Richards 48899 Wok. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Morphy Richards 48899 Wok.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií