Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ děti Aplikace

MosquitNO Nano Bracelet Black & Brown

Zobraziť katalóg
MosquitNO Nano Bracelet Black & Brown
Náramok pôsobí po dobu 20 dní
Kód:  ODP058 Produktové číslo:  8718164112652

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MosquitNO Nano Bracelet Black & Brown Predaj skončil

MosquitNO Nano Bracelet Black & Brown

Trendy ozdoba, ktorá odpudzuje komáre a iný hmyz? Ideálne spojenie, ktoré skutočne existuje. Tento moderný náramok vás zbaví dotieravého hmyzu a ešte skvele oživia váš ležérne letné outfit. Je vhodný nielen pre dospelých, ale aj pre deti, je totiž prírodný, absolútne netoxický a neobsahuje v bežných repelentoch obsiahnutý DEET. V balíčku nájdete hneď dva náramky, jeden môžete použiť na členok a rozšíriť tak pole pôsobenia. Čím viac ľudí v skupine má tento skvelý náramok, tým je jeho účinnosť silnejší. Vybavte teda celú rodinu či skupinu priateľov nielen na dovolenku, ale napríklad aj do prírodu alebo na chalupu. Čaká vás príjemná dovolenka bez štípancov!

kľúčové vlastnosti

  • Repelentný náramok odpudzujúce komáre
  • Prírodný, netoxický, neobsahuje DEET
  • Pôsobí po dobu 20 dní
  • Zároveň trendy doplnok
  • Vhodný aj pre deti
  • 2 ks v balení

zloženie:
IR3535 Ethyl Butylacetylaminopropionate, silica particles, Izopropyl alcohol, PEG-8, PEG-32, PPG 15 stearyl éter, PVP / VA kopolymér, Polysorbate 20, butylénu Glicol, water.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MosquitNO Nano Bracelet Black & Brown Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MOSQUITNO Nano Bracelet Black & Brown.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií