Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

MPman T50 BT modré

Zobraziť katalóg
MPman T50 BT modré
Reproduktory Bluetooth tower, 15W + 5W RMS, 3x USB, čítačka kariet, AUX-in, bezdrôtový dosah 10m, modrý LED displej
Kód:  MPM020d Produktové číslo:  T50 BT BLUE

MPman T50 BT modré

Kúpte si domov skvelo vyzerajúci audiosystém, ktorý tvorí jedna reprobedňa, do ktorej sú umiestnené dva skvele hrajúci reproduktory, z ktorých jeden je prevažne určený na reprodukciu nižších a stredových tónov a jeden pre najvyššie tóny. Modré kontrastné prvky pridávajú na celkovej atraktivite.

Aj keď MPman T50 BT vyzerá, ako obyčajný reproduktor nenechajte sa jeho vzhľadom zmiasť. Jedná sa totiž o ucelený audiosystém, ktorý skvele funguje aj bez pripojenia k samostatnému zosilňovaču. Na hornej strane nájdete ovládací panel, ktorý je doplnený o praktický stojan slúžiaci na uloženie vášho inteligentného telefónu alebo tabletu.

Veľa možností

MPman T50 BT toho vie naozaj veľa. Cez 3 USB porty môžete prehrávať skladby z akéhokoľvek pripojeného zariadenia a 2 z nich disponujú aj funkciou pre dobíjanie. Majitelia MP3 prehrávače iste ocenia aj prítomnosť AUX konektora. Pomocou Bluetooth technológie zvláda prehrávať muziku aj bezdrôtovo na väčšiu vzdialenosť. Ďalšie zdroje signálu ponúka čítačka pamäťových kariet typu SD. Pomocné informácie sa zobrazujú na modro podsvietenom displeji, ktorý nájdete šikovne zakomponovaný do hornej skosené hrany.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MPman T50 BT modré
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MPman T50 BT modré. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mpman T50 BT blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mpman T50 BT blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mpman T50 BT kék.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií