PET PET

Diskusia k MSI Aegis-034EU

Zobraziť katalóg
MSI Aegis-034EU - Herný PC

Diskusia k MSI Aegis-034EU

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MSI Aegis-034EU, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MSI Aegis-034EU ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MSI Aegis-034EU vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň. Odporučaný zdroj na grafiku ktorá je v tomto pc je 500w, to udáva výrobca grafiky, ako je možne, že je tam 350w ? https://www.alza.sk/msi-gtx-1070-gaming-x-8g-d4305009.htm?catid=18859192

Dobrý deň! Aká edícia grafickej karty je použitá v tejto zostave? Dakujem za odpoved!

Dobrý den chci se zeptat jestli je možné kdybyste za 2 měsíce tento model neměli jestli byste ho objednali

Dobrý deň, kúpil som si tento počítač a chcel by som sa opýtať či by sa nedalo do neho urobiť vodne chladenie bez toho aby som porušil záruku.

Dobry. rad by som vedel aka je v tom pc zakladna doska?

Hezký den, v hlavním popisu uvádíte typ zákl. desky B150, avšak v parametrech a specifikacích udáváte typ Z170, tak kde je pravda? Předem díky za odpověď...

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, na kolik by vyšlo osadit tento PC grafikou nvidia geforce gtx 1080 od MSI. Měl bych o něj zájem, ale rád bych ho již zakoupil s 1080kou od stejného výrobce. Děkuji za odpověď.

Dobrý den Chtěl bych se zeptat, na kolik FPS to rozjede Watch Dogs 2 na 4k

Dobrý den. Tímto dopisem bych se vás chtěl zeptat jestli by jste mi poskytli tento počítač. Pro účel natáčení videí. Udělal bych na to adboxing. Prosím vás na kolenou pošlete mi tento počítač? S pozdravem Richard Novák (YouTube:karbias tv)

Zdravím uvažujem o kúpe chýba mi však blue ray mechanika. Je možná jej zámene v tejto zostave? dakujem

12
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií