Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

MSI Cubi-055XEU White

Zobraziť katalóg
MSI Cubi-055XEU White
Herný PC Intel Core i3 5005 Broadwell, Intel HD Graphics 5500, RAM 4GB DDR3, SSD 128GB mSATA, GLAN, WiFi 802.11ac, Bluetooth, HDMI, USB 3.0, bez operačného systému
Kód:  TB237a3p4e Produktové číslo:  Cubi-055XEU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI Cubi-055XEU White

Malý a šikovný mini počítač, to je MSI Cubi v bielom prevedení. Nabušený je chytrými technológiami a vďaka premyslenému dizajnu perfektne zapadne do každej miestnosti aj kancelárie. Je tak malý, že sa zmestí kamkoľvek, dokonca ho primontujete aj na monitor. Poskytne bohatý výkon v čele s procesorom Intel Core i3 a poteší veľmi tichým chodom.

kľúčové vlastnosti

  • Perfektný pre domácnosť, kanceláriu aj komerčné využitie
  • Mnoho výkonu v malom tele
  • Bohatá konektorová výbava
  • Veľmi tichý - úroveň hluku len 21 dB
  • Dokonalý dizajn, ktorý spestrí každý interiér

Pre kanceláriu i domácnosť

Cubi je jeden z najmenších desktopov a má široké možnosti využitia. Skvele sa uplatní v domácnosti i na pracovisku. Vysoké pracovné nasadenie a každodenné činnosti hravo utiahne 2jádrový procesor Intel Core i3 5005 generácie Broadwell a prácu s grafikou alebo relaxáciu pri filme zaistí integrovaný grafický čip Intel HD Graphics 5500. Dáta má na starosti rýchly 128GB SSD disk a ďalší úložný priestor získate nahradením spodného krytu rozšíriteľným modulom s pozíciou pre 2,5 "disk.

Tichý ako myška

Pre každodenné činnosti je počítač vybavený plejádou moderných rozhrania vrátane HDMI, USB 3.0 či bezdrôtového Bluetooth a WiFi. To všetko v elegantnom dizajne sa zakrivenými hranami, ktoré dokonale spestria každý interiér. A pri práci vás rozhodne nebude rušiť prílišný hluk. Vďaka svojmu unikátnemu chladiacemu systému totiž dosahuje hlasitosti púhych 21,7 dB.

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MSI Cubi-055XEU White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Cubi-055XEU White.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií