Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy mini AD gaming

Diskusia k MSI GL62 6QD-002CZ

Zobraziť katalóg
MSI GL62 6QD-002CZ - Notebook

Diskusia k MSI GL62 6QD-002CZ

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MSI GL62 6QD-002CZ, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MSI GL62 6QD-002CZ ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MSI GL62 6QD-002CZ vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, nemohu otevírat složky. Kdykoliv tak učiním, zasekne se mi počítač, nebo se to zapne, zčerná obrazovka a pak zase naskočí, ale bez již otevřenéhé složky. Nemohu proto prohlížet fotky, upravovat soubory, posílat e-maily s přílohama atd. Nevím, jestli to je způsobené nějakým souborem, ale byl bych rád za radu. Já se totiž v těchto věcech nevyznám. Předem díky.

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, či má tento notebook 2 chladiče ( 1 pre CPU a 1 pre GPU ) pretože na stránke výrobcu je, že ich má 2 ale na mojom notebooku je aktívny len chladič pre CPU. ( Chladič pre GPU sa nezapne ani keď hrám hru,kedy by sa mal zapnúť pretože vtedy sa využíva GPU ). Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den koupil jsem si tento počítač ale nejde webkamera a nebo nevím ják se zapíná když zapnu kamera (program ve Windows 10) tak mi to tam napíše error a nějaké čísla a nevím co dělat . Děkuju

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaká bude konečná cena tohoto notebooku, když mám isic kartu? Děkuji za odpověď.

Dobrý deň, tento notebook som kupoval v júni a chcel by som sa spýtať, že ak by som chcel vymeniť dodatočne HDD za SSD, ako by som to mal spraviť, aby sa mi nezrušila záruka. Tiež by som rád vedel,či by som potom musel kupovať Windows alebo by stačilo skopírovať priečinky na nový ( SSD ) disk. Ďakujem za odpoveď.

Mohu se zeptat, je možné nechat si přímo od vás navýšit operační paměť z 8GB na 16GB a popřípadě na kolik by taková úprava vyšla, předem děkuji.

ma to podsvietenu klavesnicu ? ak ano akej farby to svieti a da sa ta farba meniť?

Má tento notebook 64-bit system?

Dobrý deň, v parametroch je informácia, že notebook obsahuje Win10 home 64bit. Znamená to, že už tam bude nainštalovaný alebo si budem musieť priplatiť za službu nadstavenie počítača, aby bol OS nainštalovaný? Ďakujem

Dobrý den, Vybírám nový notebook a líbí se mi MSI GL62 6QD-002CZ. Pokud bych se rozhodl tento notebook rozšířit (přidat M.2 SSD, případně přidat RAM), mohu to udělat sám? Přijdu tím o záruku? Případně je možné přinést k Vám na pobočku žádané komponenty a nechat je namontovat u Vás? Děkuji, Ondřej Jakubčík

12
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií