Rapture Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MSI GS32 6QE

Zobraziť katalóg
MSI GS32 6QE
Notebook - Intel CPU, 13.3 "LED 1920x1080 IPS antireflexná, RAM až 16GB DDR4 SDRAM, NVIDIA GeForce GTX 950mm 2GB GDDR5, M.2 SSD 256GB, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.1, HDMI, mini DisplayPort, USB 3.0, webkamera, čítačka kariet, Windows 10
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NB068l8e5NAD

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI GS32 6QE

Nový model unikátny herného notebooku MSI GS32 Shadow s voliteľnou možnosťou zapojenia dokovacej stanice (nutné dokúpiť zvlášť), ktorá mu dodáva silu herného desktopu - obsahuje totiž plnohodnotnú desktopovú grafiku NVIDIA GeForce GTX. Notebook sám disponuje špičkovou hardvérovou výbavou, kvalitným kovovým spracovaním a mnohými rôznymi špecialitami, ktoré sú vyvinuté špeciálne pre náruživých hráčov, ktorí svoje herné železo chcú mať neustále pri sebe či už doma alebo na LAN párty.

kľúčové vlastnosti

  • Ultramobilný herný notebook vhodný na LAN párty
  • Možné zapojenie dokovacia stanica s desktopovú grafikou
  • Moderné komponenty Intel Core a NVIDIA GeForce GTX
  • SSD disk s veľkosťou 256 GB v socketu M.2
  • Kvalitný audio Nahimic Audio Enhancer 2
  • Sieťové riešenia Killer Double Shot Pre pre minimálnu lagy

Mobilita aj extrémny výkon

Notebook je osadený procesorom Intel Core Skylake, ktorý bez problémov uživí aj tie najnáročnejšie hry. Procesor má integrovanú grafiku Intel HD Graphics 520, ktorá sama poskytuje slušný výkon a je ideálny pre multimédiá vrátane prehrávania videa vo 4K. Procesor je ďalej doplnený až 16GB operačnou pamäťou DDR4 SDRAM s vysokou priepustnosťou vďaka vysokým taktuje 2133 MHz. Pre hranie hier je prichystaná dedikovaná grafika NVIDIA GeForce GTX 950mm s vlastnou 2GB pamäťou, jej výkon je dostačujúci pre všetky moderné hry.

Špičkový v každom detaile

Hranie v plnom Full HD rozlíšení na obrazovke s antireflexnou povrchovou úpravou vám ponúkne doteraz nevídaný zážitok a jej široké pozorovacie uhly zachovajú vždy presné zobrazenie farieb. Vďaka technológii True Color kalibrované displej poskytuje realistickú vernosť farieb s takmer 100% sRGB pokrytím.

Medzi ďalšie malé, hoci veľmi užitočné, vychytávky patrí kvalitné stereo reproduktory s technológiou Nahimic Audio Enhancer 2 pre čistý a realistický zvuk plný detailov a profesionálne sieťové riešenie Killer Double Shot Pre minimalizujúci lagy pri hraní.

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MSI GS32 6QE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI GS32 6QE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI GS32 6QE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI GS32 6QE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI GS32 6QE.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií