Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 2024_Q2_HP_PC/Notebooky (HP Q2)_Ucho

MSI GS73

Zobraziť katalóg
MSI GS73
Herný notebook - Intel Core i7 6700HQ Skylake, 17,3" s rozlíšením až UHD 4K 3840x2160 IPS antireflexná, RAM až 64GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX 970M 3GB GDDR5, NVMe SSD 256GB + 1TB HDD 7200 otáčok, WiFi 802.11ac, bluetooth 4.1, Bigfoot Killer LAN, zvuk Nahimic 2.0, SteelSeries podsvietená klávesnica, Windows 10 Home 64-bit
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NB068m2a Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI GS73

Najnovší prírastok do rodiny najvýkonnejších herných notebookov MSI Gaming GS73 Stealth Pro zaujme obrím výkonom a množstvom herných vychytávok, ale aj skvelou prenosnosťou. Jeho šasi z brúseného hliníka je veľmi pevné a tenké zároveň. Pridajte k tomu úchvatný displej s rozlíšením až 3840 × 2160 pixelov, najnovšie komponenty Intel a NVIDIA v kombinácii s reproduktormi Dynaudio a máte stroj, ktorý vzbudí úžas na každej LanParty.

Kľúčové vlastnosti

  • Herný notebook s tenkým telom z brúseného hliníka
  • Najvýkonnejšie komponenty Intel a NVIDIA
  • SSD 256 GB v kombinácii s 1 TB pevným diskom
  • Vysoko kvalitné reproduktory so subwooferom
  • Podsvietená klávesnica SteelSeries
  • Prepracovaný chladiaci systém Cooler Boost Trinity
  • Špeciálna herná sieťová karta Bigfoot Killer

Ultraprenosný herný notebook

Neprekonateľný výkon aj pre najnovšie hry poskytuje procesor Intel Core i7 6700HQ generácie Skylake a grafická karta NVIDIA GeForce GTX 970M. Podporu im robí operačná pamäť DDR4 s kapacitou až 64 GB a chýbať nesmie ani bleskurýchle SSD v kombinácii s veľkokapacitným pevným diskom. Nemusíte sa obávať, že by sa tak výkonný hardvér v tak tenkom tele prehrieval. Nový chladiaci systém Cooler Boost Trinity je navrhnutý aby aj pri maximálnej záťaži komponenty ostali na prijateľných teplotách.

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MSI GS73 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI GS73. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI GS73.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií