PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MSI GT73VR

Zobraziť katalóg
MSI GT73VR
Herný notebook – procesor Intel CPU, 17,3" IPS na UHD 3840×2160 IPS antireflexný, RAM až 32GB DDR4, až NVIDIA GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X, až NVMe M.2 SSD 512GB (2× 256GB) + HDD 1TB 7200 otáčok za minútu, Wifi 802.11ac Killer, Killer LAN, Bluetooth 4.1, HDMI 1.4, 1× miniDisplayPort 1.2, Thunderbolt 3, USB-C 3.1 Gen 2, webová kamera, čítačka kariet, 8-článková batéria, podsvietená klávesnica SteelSeries, 2× reproduktory Dynaudio so subwooferom, Windows10 Home
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NB117z5cNAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI GT73VR


Notebook pre hardcore hráčov a na hranie nových, graficky najnáročnejších hier. S viac než dostatočne výkonným hardvérom sprostredkuje zážitok, aký ste ešte nezažili. Najvýkonnejšie grafické karty v SLI zapojení, najrýchlejšie diskové polia a profesionálne herné klávesnice SteelSeries nadchnú každého ozajstného fanúšika gamingu.


vypnuté
MSI GT73EVR 7RF-1016CZ Titan Pro

Najnovšia 7. generácia procesorov Intel Core

Nové procesory Intel 7. generácie majú pri nižšej spotrebe energie vyšší výkon a ponúkajú možnosť pretaktovania. Tá je dovedená k dokonalosti vďaka MSI SHIFT Turbo módu, kde modely s procesorom i7 pretaktujete jedným kliknutím myši!

vypnuté
MSI GT73EVR 7RF-1016CZ Titan Pro

Pripravené na virtuálnu realitu

Obklopte sa najvyššou úrovňou virtuálnej reality na herných notebookoch MSI. Kombinácia grafických kariet NVIDIA GeForce GTX 1080/1070/1060 a nových notebookov prináša jedinečnú úroveň zážitkov. MSI sa ako jediná značka notebookov môže pochváliť „VR Ready" certifikáciou od všetkých partnerov – NVIDIA, Intel a HTC Vive. Dokonalosť nových technológií si tak užijete najlepšie iba na herných notebookoch MSI.

vypnuté
MSI GT73EVR 7RF-1016CZ Titan Pro

Najnovšie grafiky NVIDIA GeForce série GTX 10

Grafické karty GeForce zo série GTX 1 000 majú rovnakú architektúru a počet CUDA jadier ako desktopové verzie. Ich výkon je tak až o 4 0% vyšší ako výkon predchádzajúcej generácie. MSI herné notebooky sú tak teraz rovnako výkonné ako desktopy!


vypnuté
MSI GT73EVR 7RF-1016CZ Titan Pro

Načítanie hier behom okamihu

Super RAID 4 je najnovšou generáciou RAID 0 zapojení, ktoré kombinujú 2 už samé o sebe veľmi rýchle PCI-E Gen.3 x4 SSD disky s technológiou NVMe dohromady. Toto unikátne usporiadanie dostupné iba na najvýkonnejších herných notebookoch MSI prináša ultimátnu rýchlosť čítania cez 3 300 MB/s. Pre dáta je k dispozícii druhý, klasický disk s rýchlosťou 7 200 otáčok s kapacitou 1 alebo 2 TB.

vypnuté
MSI GT73EVR 7RF-1016CZ Titan Pro

2 ventilátory s celkom 10 trubicami

Viac energie generuje viac tepla, to je prostá fyzika. Preto je potreba účinné chladenie. Cooler Boost Titan modelu GT75VR sa skladá z 2 vylepšených ventilátorov Whirlwind Blade. Každý ventilátor má 29 listov, zvyšujúcich prúd vzduchu až o 30 % pri rovnakých otáčkach.

vypnuté
MSI GT73EVR 7RF-1016CZ Titan Pro

Vymeniteľný formát MXM


Grafika v MXM formáte umožňuje do budúcnosti ľahšiu opravu a upgrade. Špeciálny dizajn tiež predchádza prehrievaniu základnej dosky, čo zvyšuje výkon a životnosť. Len u MSI tak v budúcnosti môžete vymeniť grafickú kartu za novší model a užívať si aktuálne hry v maximálnom rozlíšení (výmenu je možné vykonať len v autorizovanom servise).


vypnuté
MSI GT73EVR 7RF-1016CZ Titan Pro

Programovateľná klávesnica

Každý detail tejto klávesnice bol špeciálne navrhnutý pre hráčov. Lepšia odozva, výraznejšie podsvietenie, vlastné nastavenie takmer každej klávesy, optimálna WASD zóna a podpora klávesov naraz zaručí hráčom maximálnu kontrolu a pohodlie pri hraní. Model GT80/GT83 navyše ako prvý ponúka mechanickú klávesnicu so spínačmi Cherry MX Brown a štandardnou výškou kláves.

vypnuté
MSI GT73EVR 7RF-1016CZ Titan Pro

120 Hz pre plynulý obraz

Najnovšie herné notebooky MSI sú vybavené moderným, vysoko kvalitným IPS displejom s gamutom vyšším ako 72 % NTSC, ktorý spoločne s vyšším rozlíšením posúva jas obrazu na úplne novú úroveň. IPS displej poskytuje rovnomerné zobrazenie z väčších uhlov – až 170° horizontálne a 120° vertikálne. Vybrané modely navyše okrem 5 ms odozvy disponujú 120 Hz obnovovacou frekvenciou, ktorej výsledkom je hladký a plynulý pohyb na obrazovke, čo dáva výhodu hlavne u FPS hier.

vypnuté
MSI GT73EVR 7RF-1016CZ Titan Pro

Dokonalé obklopenie obrazom

Inovatívny MSI Matrix Display na GT sérii podporuje pripojenie až 3. externých 4K monitorov cez jeden HDMI 2.0, jeden Mini DisplayPort 1.2 a jeden Thunderbolt 3 (type-C port). Tým získate celkovo 4 displeje vrátane notebookového. Pre sledovanie filmov alebo hranie hier vo vysokom rozlíšení na veľkej obrazovke stačí pripojiť notebook k televízii s rozlíšením až 3 840 × 2 160 a 60 Hz. Technológia MSI Matrix Display je ideálna pre extrémne hranie či multimediálnu zábavu.


vypnuté
MSI GT73EVR 7RF-1016CZ Titan Pro

Žiadny detail sa neschová


Vytlačte zo svojich audio periférií maximum vďaka SABRE Audio DAC prevodníku, ktorý podporuje 24 bit/192 kbps vzorkovanie. Využívajte svoje vysoko kvalitné slúchadlá od 16 až do 600 ohmov a objavte detaily, ktoré ste doteraz nemohli počuť.

vypnuté
MSI GT73EVR 7RF-1016CZ Titan Pro

Virtuálny priestorový zvuk Nahimic

Nahimic softvér bol pôvodne vyvinutý na vojenské účely. Špecializuje sa na 3D zvukový systém a jeho vylepšenia vrátane virtuálneho 7.1 zvuku či už pre obyčajná slúchadlá alebo profesionálne headsety v hrách. Slúži aj na konverzáciu a pomáha eliminovať zvuky v pozadí.

vypnuté
MSI GT73EVR 7RF-1016CZ Titan Pro

Jeden konektor pre rýchle prenosy

MSI je svetovo prvým výrobcom, ktorý vybavil herný notebook Thunderboltom 3. Najnovšie rozhranie podporuje prenos dát rýchlosťou až 40 Gb/s, prenos obrazu na dva 4K displeje, podporu USB 3.1 zariadení a rýchle nabíjanie až 5 V/3 A.


vypnuté
MSI GT73EVR 7RF-1016CZ Titan Pro

Ozvučenie Dynaudio 4 + 1

Roky spolupráce medzi MSI a jedným z popredných svetových výrobcov reproduktorov, Dynaudio, vedú k najjemnejšiemu zvukovému systému v notebookoch vôbec. Zvukový systém tak prináša dokonalý autentický zážitok s ešte detailnejším a hlasnejším zvukom ako predtým.

vypnuté
MSI GT73EVR 7RF-1016CZ Titan Pro

Jednoduché ladenie systému

Dragon Center poskytuje 6 funkcií pre úplnú kontrolu systému. Okrem prístupu ku všetkým aplikáciám, umožňuje sledovanie výkonu v reálnom čase, nastavenie LED efektov, upravenie parametrov CPU pretaktovania, monitorovanie a nastavenie systémových profilov cez mobilné zariadenia a rýchle riešenie problémov.

vypnuté
MSI GT73EVR 7RF-1016CZ Titan Pro

Koniec všetkým lagom

So sieťovou kartou Killer, ktorá vie nastaviť priority prevádzky jednotlivých aplikácií, sú nepríjemné lagy minulosťou. Zvoľte si programy, ktoré budú mať najvyššiu prioritu a budú využívať najširšie pásmo pripojenia. Killer Shield potom zaručí hladšie nahrávanie, sťahovanie a plynulejšie hranie.


vypnuté
MSI GT73EVR 7RF-1016CZ Titan Pro

Podpora 2 400 MHz pamäťou

Získajte najvyšší možný výkon zo svojho notebooku s podporou nových DDR4 SDRAM 2 400 MHz pamäťou s rýchlosťou čítania cez 32 GB/s a zápisu cez 36 GB/s. Výkon oproti predchádzajúcej generácii DDR3 1 600 MHz vzrástol o 40 %.

vypnuté
MSI GT73EVR 7RF-1016CZ Titan Pro

Orientácia podľa zvukov


Sound Tracker, nová vlastnosť zavedená do Nahimic 2, dáva hráčom vizuálnu indikáciu, odkiaľ prichádza najhlasnejší zvuk v hre. To hráčom pomáha sa zorientovať v neznámom prostredí novej hry.

vypnuté
MSI GT73EVR 7RF-1016CZ Titan Pro

Vyťažte z disku maximum

Funkcia MSI X Boost podporuje rýchlejšie prenosy dát medzi úložiskami a to vrátane väčšiny externých diskov a pamäťových kariet. Program je nainštalovaný automaticky pri všetkých herných notebookov MSI s Windows 10.

vypnuté
MSI GT73EVR 7RF-1016CZ Titan Pro

Jednoduché streamovanie zadarmo

Profesionálny live stream vďaka aplikácii Xsplit Gamecaster. Nahrávaj a zdieľaj svoje vysielanie do celého sveta cez Twitch, YouTube, UStream a ďalšie kanály cez prémiovú licenciu na 12 mesiacov zadarmo.

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MSI GT73VR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI GT73VR . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI GT73VR.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií