Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MSI H110M PRO-VDP

Zobraziť katalóg
MSI H110M PRO-VDP
Základná doska – Intel H110, PCIe x16, DDR4 2133, 4× SATA III, USB 3.1 Gen1, GLAN, DisplayPort, DVI, 8ch audio, mATX, sc1151
Kód:  AA388f3 Produktové číslo:  H110M PRO-VDP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI H110M PRO-VDP

Spoločnosť MSI prichádza s novinkou, ktorá nadchne každého, kto požaduje od svojho stroja kvalitu, výkon a spoľahlivosť. Nová základná doska s chipsetom Intel H110 je nabitá novými funkciami a technológiami, ktoré vás nikdy nenechajú v štichu a vytvorí perfektný stavebný kameň vášho PC. Je osadená súčiastkami prvotriednej kvality nesúcimi označenie Military Class 4. Sú tu použité nové tmavé cievky so špeciálnym kovovým jadrom a kondenzátory s pevným dielektrikom, ktoré sa stali štandardom v návrhu high-endových základných dosiek. Navyše boli tieto dosky testované a dostali certifikát 100 % kompatibility a výkonu pre systém Windows 10.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky MSI

  • Kvalitná základná doska pre domáce a výkonné PC
  • Súčiastky Military Class 4
  • MSI EZ Debug LED na jednoduchú diagnostiku porúch
  • M-Cloud na pohodlný spôsob ukladania súborov do cloudu
  • Nový Click BIOS 5 na optimálne vyladenie systému
  • Veľmi rýchle USB 3.1
  • Ochrana CPU proti prepätiu

Profík za skvelú cenu

Je stvorená a prispôsobená pre procesory Intel 6. generácie, ktoré sa osadzujú do novej pätice LGA 1151. Tie spolupracujú s pamäťami typu DDR4 podporujúcimi novú funkciu DDR4 Boost. Ide o špeciálnu technológiu, kde sú plne izolované obvody pamätí, čo zaisťuje perfektné odrušenie signálov a prispieva k optimalizácii a stabilite výkonu. Na grafickú kartu je tu pripravený slot PCIe 3.0 16x, ktorý je zosilnený lepšie spájanými bodmi (VGA Armor), čo mu zaisťuje väčšiu pevnosť a odolnosť proti vylomeniu. Ľahko tak môžete osadiť dosku aj ťažkými grafickými kartami bez toho, aby došlo k poškodeniu slotu.

Brilantný zvuk

O krištáľovo čistú reprodukciu sa stará 8-kanálová integrovaná zvuková karta. Využíva špeciálnu technológiu Audio Boost, ktorá s použitím kondenzátorov Chemi-Con, izolovaných obvodov a oddelených vrstiev pozdvihne zvuk na štúdiovú kvalitu.

Pripojte všetko a hlavne rýchlo

Po stránke konektivity je doska vybavená naozaj náramne. Pomocou konektorov USB 3.1 skopírujete obľúbené hry, filmy či iný obsah v rekordnom čase. Monitor a televízor k doske pripojíte cez klasické konektory DVI a analógový VGA alebo moderný DisplayPort 1.2 podporujúci 4K rozlíšenie. Chýbať nesmie ani port RJ-45 a PS/2 na klávesnicu a myš.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel H110 Hotovo!
Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel H110 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 133 MHz Hotovo!

Rozhranie

Typ zvukovej karty
Realtek ALC887 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, DVI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, VGA (D-Sub) Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky základné dosky micro ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MSI H110M PRO-VDP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI H110M PRO-VDP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI H110M PRO-VDP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI H110M PRO-VDP. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI H110M PRO-VDP.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií