Rapture AD homeoffice

MSI PE60

Zobraziť katalóg
MSI PE60
Notebook - Intel CPU, 15.6 "LED 1920x1080 antireflexná PLS, RAM až 16GB, NVIDIA GeForce GTX 960m 2GB GDDR5, M.2 SSD 128GB + HDD 1TB 7200 otáčok, DVD / RW, WiFi 802.11 ac, Gigabit LAN, Bluetooth 4.0, HDMI, USB 3.0, webkamera, čítačka kariet, podsvietená klávesnica, 6-článková batéria, Windows 10
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NB122i7kNAD

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI PE60

Ultimátny výkon v štýlovej hliníkovej konštrukcii, to je profesionálny notebook MSI PE60 zo série Prestige, ktorý porozumie vašim pohybom, rozpozná vašu tvár a bude reagovať na váš hlas. Kombinácia nabrúseného procesora Intel Core generácie Skylake, grafické karty NVIDIA GTX a až 16GB operačnej pamäte z neho robí nekompromisný pracovný nástroj, ktorý zvládne akúkoľvek úlohu. 

kľúčové vlastnosti

  • Výkon aj pre náročné aplikácie
  • Zvuk na profesionálnej úrovni
  • Špeciálne chladenie Cooler Boost 3
  • Konektorová výbava zahŕňa USB 3.0 Type-C
  • exkluzívny vzhled

špičkový výkon

Výkon na prvotriednej úrovni podá procesor Intel Core generácie Skylake, ktorý sa zavďačí aj tým najnáročnejším užívateľom. Spolupracuje s grafikouNVIDIA GeForce GTX 960m, ktorá sa stará o obraz na Full HD displeji s antireflexnou úpravou a širokými pozorovacími uhlami. S technológiou True Color bude každý pixel vášho monitora žiariť tými najjasnejšími farbami a obraz bude neuveriteľne jasný. Vďaka 6 prednastaveným presetom si obraz vždy prispôsobíte svojim potrebám.

profesionálny zvuk

Celú miestnosť naplní úžasným zvukom profesionálne reproduktory Dynaudio. Inovatívna technológia Nahimic Audio Enhancer sprostredkuje priestorový 360 ° zvuk, zaistí maximálnu posilnenie basov a 90% redukciu šumu a hluku, vďaka čomu prinesie optimálne a stálu hlasitosť s jasným zvukom. Užijete si čistý a realistický zvuk plný detailov, lepšie streaming a live chat vďaka vylepšenému snímanie zvuku a odstránenie ruchov na pozadí.

dôkladné chladenie

Aby bola zabezpečená stabilita, notebook nezabúda ani na účinné chladenie, ktoré je pri vysokom výkone dôležité. Sofistikovaný systém chladenia Cooler Boost 3 je určený pre najnovšie procesory a grafické karty s extrémnym výkonom. Efektívne as minimálnou hlučnosťou odvádza teplo z kľúčových komponentov a zvyšuje tak ich výkon, stabilitu a predlžuje životnosť. Vďaka účinnému a premyslenému návrhu nezaberie žiadne miesto naviac a minimalizuje hluk.

Zapojte ďalšie monitory

Skrze možnosť pripojenia dvoch externých monitorov s rozlíšením 4K k notebooku sa vám otvárajú ďalšie možnosti jeho využitia. Získate priestrannejšie pracovnú plochu, ktorá je ideálna aj pre efektívnejšie multitasking. K tomu využijete USB 3.0 Type-C Super Port. Medzi prednosti zariadenia patrí tiež bielo podsvietená klávesnica.

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MSI PE60 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI PE60 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI PE60. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI PE60. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI PE60.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií