Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

MSI R9 290x LIGHTNING

Zobraziť katalóg
MSI R9 290x LIGHTNING
4,5 2 hodnotení
Grafická karta 4GB DDR5 (5000MHz), AMD Radeon R9 290x (1080MHz), PCIe x16 3.0, CrossFire, 512bit, DisplayPort, 2x DVI, HDMI
Kód:  EF838t7 Produktové číslo:  R9 290X LIGHTNING

MSI R9 290x LIGHTNING

Spoločnosť MSI uvádza na trh ďalšiu podarenú grafiku postavenú na extrémne výkonnom čipe AMD R9 290x . Všetkým pařanům zaplesá srdce pri pohľade na parametre, ktorým dominuje frekvencia jadra s taktom 1080 MHz . Jadru sekunduje rýchla video pamäť typu DDR5 s kapacitou 4 GB , Ktorej rýchlosť je rovných 5 GHz. Všetkých 2816 stream procesorov komunikuje s pamäťou cez 512bitovou pamäťovú zbernicu. S týmito parametrami sa smelo pustí do súboja aj so svojim priamym konkurentom NVIDIA GeForce GTX 780, ktorého v mnohých ohľadoch predčí a vy si tak vychutnáte strhujúci výkon v hrách ako Crysis 3, Metro: Last Light a ďalších.

Karta s počítačom komunikuje cez moderné zbernicu PCI-Express x16 generácie 3.0 . Na druhej strane sa nachádzajú výstupné konektory pre pripojenie monitora, alebo televízie. K dispozícii sú konektory HDMI , DisplayPort a dvojica konektorov DVI . Úžasnú podívanou zažijete vďaka technológii AMD Eyefinity umožňujúce vytvorenie veľkej zobrazovacej plochy z viacerých monitorov.

Veľmi kvalitné súčiastky typu Military Class zaručujú dlhú životnosť a absolútnu spoľahlivosť za každej situácie, tak aby sa nemohlo stať, že vám uprostred bitky spadne počítač. Vďaka preverenej kvalite súčiastok sa s chuťou môžete pustiť aj do pretaktovania, ktorého ľahko dosiahnete so softvérom MSI Afterburner . O optimálnej teploty nielen čipu a pamätí sa stará pokročilý chladič TriFrozr s masívnym pasívom, chladeným tromi ventilátory s PWM riadením.

Parametre a špecifikácia

Modelové označenie
R9 290X Hotovo!
Počet stream procesorov
2 816× Hotovo!
Výrobné technológie
28 nm Hotovo!
Použitie
Hranie hier Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!

Čip

Modelové označenie
R9 290X Hotovo!
Počet stream procesorov
2 816× Hotovo!
Výrobné technológie
28 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Typ pamäte
DDR5 Hotovo!
Šírka zbernice
512-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 080 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
5 000 MHz (5 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!

Technológia

Podpora zapojenia viacerých kariet
Quad CrossFireX Hotovo!
Verzia DirectX
11.2 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

Prídavné napájanie
1x 6-pin + 2x 8-pin Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
600 W Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MSI R9 290x LIGHTNING
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI R9 290X LIGHTNING. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI R9 290x LIGHTNING. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI R9 290x LIGHTNING. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI R9 290X LIGHTNING.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií