Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MSI R9 390X Gaming 8G

Zobraziť katalóg
MSI R9 390X Gaming 8G
4,7 3 hodnotení
Grafická karta 8GB DDR5 (6100MHz), AMD Radeon R9 390X Grenada XT (1100MHz), PCIe x16 3.0, CrossFire, 512bitov, DisplayPort, 2x DVI, HDMI
Kód:  EF838t8c Produktové číslo:  R9 390X GAMING 8G

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI R9 390X Gaming 8G

Výkon, ktorý nikdy nesklame

Stalo sa vám niekedy, že ste si zakúpili najnovšiu hru a chceli si ju užiť so všetkými detailmi, lenže vaša grafická karta to nedovolila? Zábery sa vám sekali a nebolo tak možné si hru plnohodnotne užiť? Takým okamihom je teraz koniec. S grafickou kartou MSI R9 390X Gaming si doprajete ten pocit hrania na prvotriednej úrovni.

Zasluhuje sa o to špičková frekvencia na jadro až 1 100 MHz, pričom u najmodernejšej pamäte typu GDDR5 s 8 GB dosahuje 6 100 MHz. Hravo si tak poradí aj tým najnáročnejším, čo aktuálne herný trh ponúka.

Hi-c CAP
Hi-c CAP s MSI GAMING
Solid CAP
Solid CAP s MSI GAMING
88913
158113
200000
632455
Nastavenie farieb

Grafu

rgb (255,0,0,0.75)

Okraje

RGBA (0,0,0,0.75)

Graf: hover

RGBA (255,69,0,0.75)

Okraje: hover

RGBA (255,0,0,0.75)

Porovnanie bežnej životnosti grafických kariet s Hi-c CAP a Hi-c CAP s MSI GAMING. Jednotlivé stĺpce označujú životnosť v hodinách.

Grafická karta so Solid CAP dosahuje s MSI Gaming až trojnásobne vyššiu životnosť v porovnaní s bežný grafickými kartami.

Nová generácia chladenia pre ešte lepší zážitok

Nová verzia chladenia Twin Frozr V ponúka vyššiu efektivitu, nižšiu hlučnosť a lepší pôžitok z hrania. Získajte z grafickej karty MSI R9 380 Gaming maximum a nemajte strach o jej prehriatie. Aktívne chladenie udrží maximálnu teplotu na nižšej úrovni ako predtým. Pritom vás nebude rušiť svojou hlučnosťou.

Bez obmedzenia si tak môžete užívať práve rozohranú hru. Nechajte sa vtiahnuť do deja, pretože o zvyšok sa postarajú najmodernejšie technológie. Twin Frozr V je v chladenie o 23% účinnejšie, takže z priemerne bežnej teploty 94° C sa razom dostane na priemerných 72° C. A to je rozdiel, ktorý skutočne spoznáte.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Nová generace Twin Frozr je o 23 % účinnější.

Nová generácia Twin Frozr je o 23% účinnejšia.

Vyhrajte si aj s podsvietením

Grafická karta MSI R9 390X Gaming 8G 8GB GDDR5 ponúka 3 režimy použitia - Herný mód (najlepší pomer medzi výkonom a vydávaným teplom), OC mód (maximálny výkon), Tichý mód (minimálny hluk). Ďalej možno meniť LED podsvietenia a štýl efektov. To všetko si môžete nastaviť pomocou programu MSI Gaming App, ktorý ponúka viac funkcií aj v podobe manuálneho nastavenia obrazu.

Herný zážitok potom podčiarkne XSplit Gamecaster & Broadcaster V2, ktorý zaistí jednoduché nahrávanie všetkých vašich vzrušujúcich momentov v hre. Prenášajte naživo svoje hranie na Twitch, YouTube, UStream a ďalších. Pripojte svoju web kameru, ukážte svoju pravú tvár, zdieľajte svoj broadcast po celom svete a označujte naživo svoju stratégiu v hre svojim spoluhráčom, aby ste boli ešte efektívnejší. Maľujte na obrazovku podľa ľubovôle. Vaše maľby sa im v reálnom čase zobrazia na monitore.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
MSI Gamin App nabízí mnoho možností přizpůsobení.

MSI Gamin App ponúka veľa možností prispôsobenia.

  • Neviete, ako si vybrať správnu grafickú kartu? Záleží predovšetkým na požadovanom výkone grafickej karty. Dôležitý je tiež typ rozhrania, ktorým sa pripája k základnej doske. Pre pomoc s výberom zadajte požadované parametre grafickej karty.

Parametre a špecifikácia

Šírka
277 mm Hotovo!
Výška
51 mm Hotovo!
Hĺbka
129 mm Hotovo!
Výrobca čipu
AMD Radeon Hotovo!
Modelové označenie
R9 390X Hotovo!

Rozmery

Šírka
277 mm Hotovo!
Výška
51 mm Hotovo!
Hĺbka
129 mm Hotovo!

Čip

Výrobca čipu
AMD Radeon Hotovo!
Modelové označenie
R9 390X Hotovo!
Výrobné technológie
28 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Typ pamäte
DDR5 Hotovo!
Šírka zbernice
512-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 100 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
6 100 MHz (6,1 GHz) Hotovo!
Frekvencia shaderov
2 560 MHz Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!
Počet výstupov
4 Hotovo!

Technológia

Špeciálne funkcie grafickej karty
Radeon VR-Ready Hotovo!
Podpora zapojenia viacerých kariet
Dual CrossFireX Hotovo!
Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

TDP
275 W Hotovo!
Prídavné napájanie
1× 6-pin + 1× 8-pin Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
750 W Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MSI R9 390X Gaming 8G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI R9 390X Gaming 8G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI R9 390x Gaming 8G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI R9 390x Gaming 8G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI R9 390x Gaming 8G.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií