Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Aplikace

Diskusia k MSI X99A SLI PLUS

Zobraziť katalóg
MSI X99A SLI PLUS - Základná doska

Diskusia k MSI X99A SLI PLUS

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MSI X99A SLI PLUS, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MSI X99A SLI PLUS ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MSI X99A SLI PLUS vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Zdravim chcel by som sa opýtať zakupil som si tuto zakladnu dosku ale chcel by som sa opýtať ci by sa dalo zapojit na nu 2 graficke karty bez sli ci bude fungovat jak ma ci bez sli to nepojde ?

Dobry den, chcel by som na doske puzit M.2 SAMSUNG EVO 960 2ks diskov ktore by som chcel zapojit ako RAID0. Je to mozne na tejto doske? Kolko je pocet m.2 SLOTOV ? "Obsiahnuté sú aj SATA Express a M.2 port."

Dobrý den, sestavíme PC z těchto komponentů (seznam: http://www.alza.cz/nakupni-seznamy.htm?sharelist=736D6B6D706B627C1 ) a chceme zeptat zda je možné nechat u Vás sestavit zdarma? Počítáme s nákupem u CZC protože tam je sestavení zdarma, ale pokud máto to samé, koupím a sestavím v alze. Děkuji

P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií