AlzaBoxy Q1 Aplikace

My Little Pony - Poník Rainbow Dash s priehlednými krídlami a doplnkom

Zobraziť katalóg
My Little Pony - Poník Rainbow Dash s priehlednými krídlami a doplnkom
Figúrka odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa6200c Produktové číslo:  ASRT5010994847586

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

My Little Pony - Poník Rainbow Dash s priehlednými krídlami a doplnkom Predaj skončil

My Little Pony - Poník Rainbow Dash s priehlednými krídlami a doplnkom

Ako čarovný je svet malých rozprávkových poníkov! Každá dievčatko je dobre pozná. Sú milí, veselí, pýši sa krásnymi farbami a dlhou hrivou. Teraz sú tu úplne noví priesvitní poníky plní trblietok. Sú nádherní, každého očarí svojou krásou. Môžeš získať hneď tri svoje obľúbené poníky s doplnkami - Blossomforth, Lily Valley a Rainbow Dash, to sú kamaráti, ako sa patrí. Každý deň s nimi zažiješ báječná dobrodružstvo a večer tí poprajú dobrú noc. V izbičke budú mať vždy svoje miesto. Uži si krásnych hier podľa vlastnej fantázie, rožčešte hrivu malému poníkovi s trblietkami a on ti vždy vyčaruje úsmev na tvári!

Rozmery balenia
14 × 17 × 4 cm

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Výška hračky
17 cm Hotovo!

Výška hračky

Výška hračky
17 cm Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre My Little Pony - Poník Rainbow Dash s priehlednými krídlami a doplnkom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si My Little Pony - Poník Rainbow Dash s průhlednými křídly a doplňkem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte My Little Pony - Pony Rainbow Dash mit transparenten Flügeln und Ergänzung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte My Little Pony - Pony Rainbow Dash mit transparenten Flügeln und Ergänzung. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: My Little Pony - Pony Rainbow Dash átlátszó csillogó és kiegészítő.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií