Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

My Little Pony - Poník s krásnym znamienkom Skywishes

Zobraziť katalóg
My Little Pony - Poník s krásnym znamienkom Skywishes
Herná sada odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAa6931e Produktové číslo:  ASRT5010994833671

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

My Little Pony - Poník s krásnym znamienkom Skywishes Predaj skončil

My Little Pony - Poník s krásnym znamienkom Skywishes

Kouzelný poník My Little Pony z nové půvabné kolekce potěší každou malou slečnu. Poník má na krku krásný náhrdelník s přívěskem. Stejný motiv najdete i na jedné z jeho nožiček. Poník má barevnou duhovou hřívu a ocásek. Můžete je upravovat a vytvářet rozmanité účesy. Posbírejte všechny vaše oblíbené poníky a užijte si spoustu zábavy při vyměňování jejich přívěsků.

Klíčové vlastnosti

  • Poník Skywishes s duhovou hřívou
  • Náhrdelník s přívěskem
  • Přívěsky u jednotlivých poníků lze vyměňovat
  • Velikost 10 cm
  • Vhodné pro děti od 3 let

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE. 

Parametre a špecifikácia

Výška hračky
10 cm Hotovo!

Výška hračky

Výška hračky
10 cm Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre My Little Pony - Poník s krásnym znamienkom Skywishes Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si My Little Pony - Poník s krásným znaménkem Skywishes. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte My Little Pony - Pony mit schönen Zeichen Skywishes. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte My Little Pony - Pony mit schönen Zeichen Skywishes. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: My Little Pony - Pony gyönyörű jel Skywishes.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií