Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

My Little Pony Equestrii girls - Školské bábika Rarity

Zobraziť katalóg
My Little Pony Equestrii girls - Školské bábika Rarity
odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  HRAa6198c Produktové číslo:  ASRT5010994858117 Stránky výrobcu
My Little Pony Equestrii girls - Školské bábika Rarity Predaj skončil

My Little Pony Equestrii girls - Školské bábika Rarity

Neodolatelná moderní panenka RARITY se těší na spoustu dobrodružství! Neobvyklý design zaručeně pobaví každé dítě! Navíc její báječný náhrdelník ukáže její pravý charakter! Nový školní obleček ji sedí jako ulitý. Pro všechny děti, které mají speciální přání a chtějí vyzkoušet něco nevšedního.

Rozměry:
5 × 31 × 15 cm 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre My Little Pony Equestrii girls - Školské bábika Rarity
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si My Little Pony Equestria Girls - Školní panenka Rarity. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte My Little Pony Equestria Mädchen - Schule Puppe Rarities. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte My Little Pony Equestria Mädchen - Schule Puppe Rarities. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: My Little Pony Equestria Girls - School baba ritkaságai.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií