Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming AP+ plus nový vizuál

na lúke

Zobraziť katalóg
na lúke
Puzzle 100 XXL dielikov, odporúčaný vek od 6 rokov
Kód:  HRAa6494 Produktové číslo:  4005556106677 Stránky výrobcu

na lúke

Chcete u dieťaťa rozvíjať myslenie a jemnú motoriku? Potom je puzzle tým pravým pre vás. Nádherný motív káčatka celkom iste upúta pozornosť. Obsahuje 100 veľkých dielikov o celkovej veľkosti 49 × 36 cm. Vhodné pre deti od 6 rokov.

kľúčové vlastnosti

  • veľké dieliky
  • nádherný motív
  • Obrázok o veľkosti 49 × 36 cm

obrázok

Obrázok je vhodne zvolený s ohledom na záujmy 6letých detí.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre na lúke
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ravensburger Na louce. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ravens die Wiese. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ravens die Wiese. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ravensburger a réten.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií