Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Narex ASP 18-2, 1.5Ah

Zobraziť katalóg
Narex ASP 18-2, 1.5Ah
Aku vŕtačka s príklepom, 18V, 1.5Ah, Li-Ion, dvojrýchlostné, 0-460ot / min., 0-1 600ot / min., silný krútiaci moment, rýchloupínacie skľučovadlo max. 13mm, LED osvetlenie, 21stupňové nastavenie uťahovacieho momentu, L a P chod, 2x batéria, nabíjačka, kufor, hmotnosť 2kg
Kód:  NAR001l1 Produktové číslo:  7885410

Narex ASP 18-2, 1.5Ah

Nemárnite čas vyhotovením si lacných a nekvalitných nástrojov. Voľte rovno kvalitu, ktorá vám bude slúžiť po dlhú dobu. Medzi takéto špičky na trhu môžeme s kľudným srdcom zaradiť spoločnosť Narex. Rokmi preverenú spoločnosť, ktorá vie robiť veci naozaj poriadne. V prípade, že potrebujete k vašej práci akumulátorový vŕtací skrutkovač, sme pripravení vám predstaviť tento vskutku podarený počin, ktorý vyslyší aj tie najnáročnejšie požiadavky. Zaručene obstojí po stránke kvalitného spracovania, dizajnu aj použitých materiálov. Neoceniteľnou výhodou je potom možnosť použitia bez nutnosti pripojenia k elektrickej sieti. Hlavní tahákem jsou kvalitní komponenty a 18V, Li-Ion baterie o kapacitě až 1,5 Ah.

kľúčové vlastnosti

  • Aku vŕtací skrutkovač s príklepom špičkovej kvality
  • ergonomický dizajn
  • Vysoký uťahovací moment s možnosťou regulácie
  • Robustný celokovová a dvojrýchlostná prevodovka
  • Možnosť ľavého i pravého chodu
  • Praktické LED osvetlenie
  • Dodávané s dvoma batériami nabíjačkou a kufrom
  • nízka hmotnosť

nadštandardné parametre

Starosti pri vŕtaní do tvrdých alebo mäkkých stavebných materiálov môžete už raz pre vždy hodiť za hlavu. Účinnému príklepovému mechanizmu a robustný dvojstupňové prevodovke totiž budú takéto materiály len ťažko odolávať. Tuhosť celého prevodového ústrojenstva je daná niekoľkonásobne uloženým vretenom a kvalitným hliníkovým puzdrom prevodovky. Nastavenie uťahovacieho momentu je vykonané s ohledom na pohodlie užívateľa a nájdete tu hneď 21 stupňov. Kvalitný elektromotor má uťahovací moment na hranici až 60 Nm. Do skľučovadla možno upnúť pracovné nástroje priemere od 1,5 do 13 mm.

Aku skrutkovač dosahuje na prvú rýchlosť až 6 900 úderov za minútu a na druhú rýchlosť 24 000 úderov za minútu. Čo sa otáčok týka tak tie sa na prvom prevodovom stupni zastavujú na hodnote 460 otáčok za minútu a na stupni druhom až 1 600 otáčok za minútu. Samozrejmosťou je možnosť zvoliť si medzi ľavým a pravým chodom. Všetky spomínané parametre tak vytvára z tohto akumulátorového vŕtacieho skrutkovača dokonalého spoločníka aj v tých najťažších pracovných podmienkach. 

dokonalá ergonómia

Ergonómia prístroja je cielená na možnosť vždy pevného a zároveň pohodlného držania as vŕtačkou je tak radosť pracovať aj po dlhšej dobe práce. K tomu prispievajú aj zmäkčujúci pogumované doplnky, ktoré sa nachádza na rukoväti. V zle osvetlených priestoroch sa bude zase hodiť veľmi praktické LED svetlo. Vaša práca tak bude vždy odvedená presne podľa stanovených požiadaviek. Užívateľov určite poteší, že súčasťou sú hneď dve kvalitné 18V, 1,5 Ah Li-Ion batéria aj potrebná nabíjačka, to všetko je prehledne balené do praktického kufríka. Jednoduchý transport všetkého potrebného je tak zaručený.

Doplňujúce informácie:

Vŕtanie do dreva:
40 mm

Vŕtanie do ocele:
13 mm

Vŕtanie do muriva:
13 mm

Potrebný čas pre nabitie akumulátora:
do 25 min

Hmotnosť vrátane akumulátora:
2 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Narex ASP 18-2, 1.5Ah
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Narex ASP 18-2A, 1.5Ah.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií