Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Nathan Zephyr Fire 100 Hand Torch black/sulfur spring

Zobraziť katalóg
Nathan Zephyr Fire 100 Hand Torch black/sulfur spring
Baterka bežecký/cyklistický svetelný pásik na rameno/nohu, trojfarebný svetelný mód, viditeľnosť 360 stupňov, dobíjací-USB kábel, viac ako 16 hod. svietenia, IPX4
Kód:  SPTms1897 Produktové číslo:  717064908967
Nathan Zephyr Fire 100 Hand Torch black/sulfur spring Predaj skončil

Nathan Zephyr Fire 100 Hand Torch black/sulfur spring

Bežecká bąterka Nathan Zephyr Fire 100 Hand Torch black/sulfur spring s integrovaným pásikom na rameno alebo nohu je určená pre bežcov alebo atlétov, ktorí športujú v horších svetelných podmienkach. Baterka svieti 24-stupňovým kužeľom, ktorý sústreďuje svetlo priamo na cestu pred vami.

Jasné biele LED svetlo osvetlí až 67 metrov pred vami v režime Hi. Zadná strana baterky obsahuje červené LED diódy, takže ste vidieť aj zozadu. Baterka vydrží na najnižšej úrovni osvetlenia až 16 hodín. Opätovné dobitie zaberie cca 6 hodín. K dispozícii je aj bezpečnostná siréna priamo na madle batérie.

Hlavné prednosti

  • Ergonomický tvar na pohodlné svietenie
  • Predné i zadné LED osvetlenie
  • Bezpečnostné siréna
  • Dosah osvetlenia až 67 metrov
  • Maximálna výdrž cca 16 hodín
  • Plné dobitie za 6 hodín

 

Obsluha baterky

Na zapnutie stlačte napájacie tlačidlo na rukoväti po dobu 2-3 sekúnd. Ak chcete nastaviť rôzne režimy osvetlenia,   stačí znovu použiť napájacie tlačidlo. Na vypnutie ho podržte po dobu 2-3 sekúnd.

V prípade dobíjania použite priložený USB kábel a pripojte ho na krytý napájací port na hornej strane baterky. Nabíjanie indikuje červená LED dióda. Po dobití zmení farbu na zelenú. Následne odpojte baterku od napájania a vráťte krytku napájacieho konektora späť.

 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nathan Zephyr Fire 100 Hand Torch black/sulfur spring
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nathan Zephyr Fire 100 Hand Torch black/sulfur spring . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nathan Zephyr Feuer 100 Handfackel schwarz / Schwefelquelle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nathan Zephyr Feuer 100 Handfackel schwarz / Schwefelquelle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nathan Zephyr Fire 100 Hand Torch black/sulfur spring.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií