AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Native Traktor Kontrol X1 MKII

Zobraziť katalóg
Native Traktor Kontrol X1 MKII
5 3 hodnotení
MIDI kontrolér – NI Traktor Kontrol X1MKII, DJ kontrolér po Traktor, ovláda dva decky a dve FX jednotky, Touch strip na prevíjanie tracku, pitchbend, loop a FX, farebné RGB podsvietené tlačidlá, 2 LED displeje, USB napájanie
Kód:  NAT102 Produktové číslo:  Traktor Kontrol X1 MKII Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Native Traktor Kontrol X1 MKII

Kompaktný ovládač Traktor Kontrol X1 MK2 bol navrhnutý pre bezproblémovú integráciu so softvérom Traktor Pro (predáva sa samostatne). Jeho osem otočných ovládačov a sada tlačidiel umožňuje ovládať až tri samostatné efekty na dvoch zo štyroch jednotiek (ovláda dva decky a dve efektové jednotky). Veľmi intuitívne rozhranie ovládačov prehliadača, cue, synchronizácia a ovládače slučiek, sú umiestnené presne tam, kde ich potrebujete. Dotykovo citlivé ovládače na pohyb v prehliadači a prácu so slučkami umožňujú inteligentnú navigáciu v softvéri. Profesionálne RGB podsvietené tlačidlá a displeje zabezpečujú počas hrania okamžitú vizuálnu kontrolu, ktorú podčiarkuje priama a plynulá komunikácia s Traktor Pro a Traktor Scratch. Priamy prístup k funkcii Traktor Flux umožňuje sriedanie s kľúčovými bodmi a efektmi slučiek. To všetko bez toho aby ste vypadli z rytmu.

Traktor Kontrol X1 MK2 disponuje viacúčelovým dotykovým pásikom, Ktorý poskytuje mimoriadne presnú kontrolu nad pozíciou tracku, pitch bendom a dokonca ovláda aj efekty. Digitálne displeje a LED indikátory zabezpečujú vizuálnu kontrolu, takže vždy máte všetky ovládacie prvky pod kontrolou, aj keď je noc v plnom prúde. Otočné ovládače Browse a Loop reagujú na dotyk a majú v aplikácii Traktor prístup k rôznym zobrazeniam alebo funkciám - ak si chcete zobraziť kompletný zoznam v prehliadači,  jednoducho sa dotknite ovládača Browse. Dotykom ovládača Loop pri stlačených tlačidlách Shift + Play sa zobrazia kľúčové miesta vášho tracku. Dotykom ovládača Loop pri stlačenom Sync, sa zobrazí tempo.

Dotykový pásik tiež interpretuje rôzne funkcie, v závislosti od stavu decku. Ak je práve zastavený, možno dotykový pásik použiť na vyhľadávanie. Ak deck práve prehráva, dotykovému pásku je automaticky priradený pitch bend. Behom sekundy možno tiež dotykovému pásku priradiť akýkoľvek parameter efektu. Traktor Kontrol X1 MK2 obsahuje príjemné a veľmi precízne tlačidlá a otočné ovládače. Všetko je vopred pripravené, takže ho môžete okamžite použiť, aby ste sa mohli čo najskôr zamerať na svoj hudobný výkon.

Parametre a špecifikácia

Hardware:
Efektová sekcia: 8 otočných ovládačov a 8 tlačidiel. Táto sekcia umožňuje súbežné ovládanie všetkých parametrov dvoch efektových jednotiek softvéru Traktor.
Sekcia prehliadača: Ovládač citlivý na dotyk je určený na prechádzanie vnútri zoznamov a na načítanie trackov.
Sekcia slučiek: displej LED poskytuje jasnú vizuálnu spätnú väzbu o stave slučky. Otočné ovládače poskytujú intuitívne ovládanie radu funkcií slučiek softvéru Traktor.
Dotykový pásik: Nový viacúčelový dotykový pásik ponúka mimoriadne presné ovládanie pozície v tracku, pitch bend, FX a prsty slučiek.
Sekcia pohybu: priamy prístup k základným ovládacím prvkom, rovnako ako k 4-sekundárnym funkciám na každom decku.

Konektory:
USB (dátový prenos aj napájanie)

Systémové požiadavky Microsoft Windows:
Windows 7 (32/64-bit), Windows 8 (32/64-bit)
Intel Core Duo alebo AMD Athlon 64 X2
2 GB RAM
Port USB

Systémové požiadavky Mac:
Mac OS X 10.7 a novší
Intel Core Duo
2 GB RAM
Port USB

Vyhotovenie:
Rozmery: 120 × 52 × 294 mm
Hmotnosť: 691 g

Poznámka:
» Všetky MIDI kontroléry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Native Traktor Kontrol X1 MKII Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Native Instruments Traktor Kontrol X1 MKII. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Native Instruments Traktor Kontrol X1 MKII. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Native Instruments Traktor Kontrol X1 MKII. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Native Traktor Kontrol X1 MKII.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií