Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

Native Traktor Scratch A6

Zobraziť katalóg
Native Traktor Scratch A6
5 1 hodnotení
Zvuková karta - NI Traktor Kontrol A6, profesionálne audio rozhranie pre Djs, 6 vstupov/6 výstupov, súčasťou je timecode bundle obsahujúci dva digitálne vinyly a dve CD, obsahuje SW Traktor Scratch PRO, odolná hliníková konštrukcia, LED signalizácia na hornom paneli, 1/4" výstup na slúchadlá s korekciou hlasitosti, externé napájanie
Kód:  NAT105 Produktové číslo:  Traktor Scratch A6 Stránky výrobcu
Native Traktor Scratch A6 Predaj skončil

Native Traktor Scratch A6

Zvukový systém Traktor Scratch A6 vám poslúži pre roztočenie MP3 s použitím super presnej kontroly vinylov a CD. S dvoma decky a Sample Decky sa jedná o výnimočne jednoduché a okamžite použiteľné riešenie. Traktor Scratch A6 je navrhnutý pre DJ, ktorí vyžadujú vysokú zvukovú kvalitu a zameriavajú sa na prácu so slučkami, samplami a efektmi. Základom je absolútne presný 2kHz riadiaci signál 120g vinylov MKII s časovým kódom. Je to ako keby ste každú MP3 vyrezali do vosku. Súčasťou balenia je zvukové rozhranie Traktor Audio 6, časové kódy vinylov/CD (dva digitálne vinyly a dve CD) a ďalšie generácie softvéru Traktor. Celá zostava je dostatočne malá na to, aby sa vošla do každej tašky.

Súčasťou produktu je plná verzia produktu Traktor Pro 2 - používate rovnaký softvér ako rad popredných svetových DJs. Počas niekoľkých okamihov budete miešať pomocou dvoch deckov a jednoducho pridávať slučky s použitím novej funkcie Sample Deck. Úžasný vzhľad softvéru s peknými vizuálnymi prvkami, ako sú viacfarebné zobrazenie v tvare vlny, odhalí každý detail vašej hudby a pomôže vám k ohromujúcemu mixu. Akékoľvek stopy na vašom počítači alebo vo vašej knižnici iTunes sú pripravené pre mix. S osvedčenou detekciou tempa aplikácie Traktor, bude váš mix vždy synchronizovaný, čo vám umožní zamerať sa na kreativitu, efekty a ekvalizáciu. Súčasťou softvéru sú aj úžasné slučky, ktoré okamžite skvele padnú do techna, house, dubstepu, trance a ďalších štýlov. Ľahko si vytvoríte aj svoje vlastné.

Vďaka príjemnému grafickému rozhraniu, ktoré obsahuje základné zobrazenie (Essential View) a nové farebné zobrazenie vlny TruWave s vysokým rozlíšením, je teraz používanie ešte jednoduchšie. S inovatívnou funkciou Sample Deck, ktorá ponúka štyri sloty pre každý deck, môžete vstúpiť do sveta živého remixovania a editácie jedinečným spôsobom. So zbrusu novým záznamníkom slučiek (Loop Recorder) vo verziách Traktor Pro 2 ľahko naživo spozorujete slučky z ľubovoľného (jedného alebo viacerých) kanála vstupov alebo hlavného výstupu. Ak sa rozhodnete používať softvér Traktor Pro 2 bez hardvérového ovládača alebo externého zariadenia, poslúži vám výkonný a intuitívny vstavaný softvérový mixér.

Parametre a špecifikácia:

Porty:
Výstup na slúchadlá s ovládaním hlasitosti
Vstup/výstup MAIN (4x RCA)
Vstup/výstup A (4x RCA)
Vstup/výstup B (4x RCA)
USB pre spojenie s PC

Podporované ovládače:
ASIO
Core Audio
DirectSound
WASAPI

Podporované zvukové formáty:
MP3, WAV, AIFF, Audio-CD, FLAC, Ogg Vorbis, WMA (bez DRM, len Windows), AAC (bez DRM)

Systémové požiadavky Microsoft Windows:
Windows 7 (32/64bit), Windows 8 (32/64bit)
Intel Core Duo alebo AMD Athlon 64 X2
2 GB RAM
Mechanika DVD

Systémové požiadavky Mac:
Mac OS X 10.7 a novší
Intel Core Duo
2 GB RAM
Mechanika DVD

Napájanie:
AC adaptér

Odporúčané kontroléry:
Native: TRAKTOR KONTROL S4/S2/F1/X1
Denon: DN-HC4500, DN-MC6000, DN-SC2900, MC 3000
Numark: 4TRAK, MIXDECK, MIXTRACK, MIXTRACK Pro, NDX800,
NDX900, Omni Control, Stealth Control, Total Control
Pioneer: DDJ ERGO
Electrix: Tweaker

Prevedenie:
Rozmery: 44 x 137 x 134 mm (Š x D x V)
Hmotnosť: 750 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Native Traktor Scratch A6
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Native Instruments Traktor Scratch A6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gebürtiger Traktor Scratch A6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gebürtiger Traktor Scratch A6. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Native Traktor Scratch A6.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií