AlzaBoxy Q1 Motorola Edge 50 Family

Native Union Belt Lightning 3m čierno-biely

Zobraziť katalóg
Native Union Belt Lightning 3m čierno-biely
4,9 8 hodnotení
Dátový kábel nabíjací / synchronizačný pre Apple zariadení s lightning konektorom, certifikácia PFI, opletená úprava povrchu, kožena spona pre udržanie smotaného kábla
Kód:  NAT041c Produktové číslo:  BELT-KV-L-ZEB-3

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Native Union Belt Lightning 3m čierno-biely Predaj skončil

Native Union Belt Lightning 3m čierno-biely

Chceli by ste štýlový nabíjací / synchronizačný kábel s dostatočnou dĺžkou pre svoj iPhone? Potom sa vám bude páčiť kábel Belt od výrobcu Native Union, ktorý má opletenie povrchovú úpravu, je dlhý 3 metre a vo zmotania stave ho udrží spona z pravej kože.

kľúčové vlastnosti

  • Kábel 2 v 1 - nabíjací a synchronizačný kábel s kľúčenkou
  • Lightning konektor pre Apple zariadení
  • Kábel má opletenie povrchovú úpravu
  • Kožená spona ho udrží zmotaný pre jednoduché prenášanie
  • Dĺžka 3 metre poskytuje voľnosť pri použití aj počas nabíjania

Praktickosť a štýl

Nabíjací a synchronizačný kábel Belt s dĺžkou 3 metrov vám dodá voľnosť pri použití vášho iPhonu aj počas nabíjania. Vďaka extra dĺžke si môžete pohodlne ľahnúť na posteľ alebo na gauč a byť na mobile. Belt je tiež perfektný voľbou pre tých, ktorí často cestujú. Zmotaný kábel udrží pohromade spona z pravej kože, ktorá mu zároveň dodá štýl. Ten nechýba ani samotný kábel s odolnou povrchovou úpravou, ktorá dlhšie vydrží každodenné záťaž a je šetrná k životnému prostrediu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Native Union Belt Lightning 3m čierno-biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Native Union Belt Lightning 3m černo-bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Native Union Belt Lightning 3 m Schwarz-Weiss. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Native Union Belt Lightning 3 m Schwarz-Weiss. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Native Union Belt Lightning, 3m, fekete-fehér.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií