Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Native Union Night Lightning Marble Black 3m

Zobraziť katalóg
Native Union Night Lightning Marble Black 3m
Dátový kábel nabíjací / synchronizačný pre Apple zariadení s lightning konektorom. Certifikácia PFI, posuvný uzol pre udržanie kábla na svojom mieste a je doplnený luxusným mramorovým držiakom, opletená úprava povrchu kábla, dĺžka 3 m.
Kód:  NAT047b Produktové číslo:  NC-L-LUX.T-BLK

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Native Union Night Lightning Marble Black 3m Predaj skončil

Native Union Night Lightning Marble Black 3m

Luxusné nabíjací / synchronizačný kábel so základňou z pravého mramoru vás zbaví neustáleho lovenie konca kábla, keď ho chcete strčiť do svojho iPhonu alebo iPadu. Vybavený je posuvným uzlom, ktorý pevne sedí v ťažkej, ručne leštené mramorové základni.

kľúčové vlastnosti

  • Nabíjací a synchronizačný kábel s lightning konektorom pre Apple zariadení
  • Súčasťou je mramorová základňa, do ktorej sa umiestňuje uzol kábla
  • Uzol je posuvný
  • Dĺžka 3 metre zaistí pohodlie aj pri nabíjaní
  • Opletená úprava povrchu kábla, ktorý sa nezamotáva

pravý mramor

Kábel Night Lightning Marble od výrobcu Native Union vás ušetrí každodenné frustrácie z hledania konca kábla, keď potrebujete nabíjať svoje zariadenia. Ťažká základňa udrží p osuvný uzol kábel vždy tam, kam ju položíte. Už nebudete kábel loviť pod posteľou alebo naň pokladať knihu. Nechajte ho na konci nočného stolíka a bude vždy po ruc e. Ukotvený bude na svojom mieste nehlediac na materiál povrchu. Pre toto príslušenstvo bol vybraný pravý mramor prvotriednej kvality, ktorý je z jedného kusu opracovaný ručným leštením do svojej konečnej podoby.

Dlhšie, než je bežné

Night Lightning vás zbaví aj ďalšie nepríjemnosti, a to obmedzenie v dôsledku krátkej dĺžky nabíjacieho kábla. Dlhý je 3 m, aby ste si mohli pohodlne ľahnúť na posteľ a byť na mobile aj počas nabíjania. Samotný kábel má opletenie povrchovú úpravu a štýlový dizajn, takže ho nebudete chcieť schovávať. Naviac sa nezamotáva.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Native Union Night Lightning Marble Black 3m Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Native Union Night Lightning Marble Black 3m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Native Union Black Marble Nacht Lightning 3 m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Native Union Black Marble Nacht Lightning 3 m. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Native Union Fekete márvány Night Lightning 3 m.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií