Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Native Union Night Lightning Marine

Zobraziť katalóg
Native Union Night Lightning Marine
5 1 hodnotení
Dátový kábel nabíjací / synchronizačný pre Apple zariadení s lightning konektorom, certifikácia PFI, posuvný uzol pre udržanie kábla na svojom mieste, opletená úprava povrchu kábla, dĺžka kábla 3m
Kód:  NAT046b Produktové číslo:  NCABLE-KV-L-MAR

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Native Union Night Lightning Marine Predaj skončil

Native Union Night Lightning Marine

Neustále lovíte koniec nabíjacieho kábla, aby ste ho strčili do svojho iPhonu alebo iPadu a radi by ste ho mali zakaždým po ruke? Potom sa vám bude páčiť nabíjací a synchronizačný kábel Native Union Night Lightning s posuvným uzlom, ktorý vás zbaví každodenné frustrácie.

kľúčové vlastnosti

  • Nabíjací a synchronizačný kábel s lightning konektorom pre Apple zariadení
  • Kábel sa vďaka posuvnému uzla vždy udrží na svojom mieste
  • Dĺžka 3 metre zaistí pohodlie aj pri nabíjaní
  • Opletená úprava povrchu kábla, ktorý sa nezamotáva

Praktický a štýlový

Posuvný uzol udrží kábel vždy tam, kam ho položíte. Už ho nebudete loviť pod posteľou alebo naň pokladať knihu. Nechajte ho na konci nočného stolíka a bude vždy po ruke. Ukotvený bude na svojom mieste nehlediac na materiál povrchu. Night Lightning vás zbaví aj ďalšie nepríjemnosti, a to obmedzenie v dôsledku krátkej dĺžky nabíjacieho kábla. Dlhý je 3 m, aby ste si mohli pohodlne ľahnúť na posteľ. Samotný kábel má opletenie povrchovú úpravu a štýlový dizajn, takže ho nebudete chcieť schovávať. Naviac sa nezamotáva.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Native Union Night Lightning Marine Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Native Union Night Lightning Marine 3m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Native Union Meeres Nacht Lightning 3 m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Native Union Meeres Nacht Lightning 3 m. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Native Union Marine Night Lightning 3 m.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií