AD homeoffice PET

TRIBAL ESLD26

Zobraziť katalóg
TRIBAL ESLD26
Náušnice – materiál: chirurgická oceľ, dĺžka: 50mm, šírka: 8mm
Kód:  SP428 Produktové číslo:  ESLD26

TRIBAL ESLD26

Náušnice Tribal ESLD26 sú nádherným šperkom, ktorý pristane každej žene. Sú vyrobené z kvalitnej lesklej nehrdzavejúcej ocele, ktorá pripomína na prvý pohľad striebro. Oceľ, nazývaná tiež ako švédska oceľ, je veľmi odolná a vyniká vysokou tvrdosťou. Je odolná proti neoxidujúcim kyselinám a jamkovej korózii, neohýba sa ani neláme. Oceľ nemení farbu a na jej povrchu sa netvoria žiadne škvrny, je hypoalergénna a neuvoľňuje žiadne niklové soli, preto šperky z ocele môžu používať aj osoby s citlivou pokožkou.

Môžete si teda byť istí, že tento šperk vydrží aj náročnejšie nosenie, ktoré napríklad striebro alebo zlato nezvláda a šperk sa poškodzuje. Celý dizajn náušníc je rafinovane jednoduchý, a napriek tomu dokonale prepracovaný. Náušnice sú visiace a na koncoch majú pár guličiek v striebornej a čiernej farbe. Dĺžka náušníc je 50 mm a ich šírka je 8 mm. Zapínajú sa jednoducho, pomocou puzety. Náušnice sú vhodným darčekom, pre dievča aj ženu v každom veku, ktorý možno nosiť každý deň.

Tento zvláštny kúsok so zaujímavým dizajnom perfektne doplní denný aj večerný outfit a hodí sa na každú príležitosť. Náušnice budú vyzerať pôsobivo na ušiach mladých dievčat, ale aj dospelých dám.

Značka Tribal je tradičným výrobcom šperkov známym širokej verejnosti. Všetky šperky nesúce štítok Tribal sú vyrobené z prvotriednej chirurgickej ocele najvyššej kvality, sú hypoalergénne, farebne stále a odolné voči mechanickému poškodeniu aj korózii. Ich dizajn snúbi originalitu s eleganciou a súčasnými módnymi trendmi. Ženu akéhokoľvek veku ozdobia neobvyklou dávkou ženskosti.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TRIBAL ESLD26
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRIBAL ESLD26.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií