AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Nejistá sezóna

Zobraziť katalóg
Nejistá sezóna Film
Kód:  AV00130
Nejistá sezóna Predaj skončil

Nejistá sezóna

S humorom, satirickou príchuťou i s nádychom nostalgie predostiera táto trpká komédia peripetie malého divadelného súboru (Divadla starých forem), ktorý má síce úspech u publika, ale zároveň aj stále problémy s nadriadenými orgánmi. Zachytáva usídľovanie divadla na novej „scéne“ v nevyhovujúcej sále periférneho kultúrneho domu, priebeh skúšok novej hry a jej premiéru, ale aj epizódy zo zákulisia.

Značný priestor tu majú ukážky z hier repertoáru Divadla Járy Cimrmana (Němý Bobeš, Akt, Dlouhý, Široký a Krátkozraký, Dobytí Severního pólu, Cimrman v říši hudby, Vizionář), hoci meno fiktívneho slávneho génia tu ani raz nepadne. Film vychádza zo skutočných situácií, nie je v ňom (okrem hier) nič vymysleného. Odohráva sa celý v priestoroch kultúrneho domu a jeho tesnom okolí. Hlavným dejiskom je potom stiesnené zákulisie, kam však doliehajú aj ozveny všedných starostí protagonistov.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií