Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Nerada ruším

Zobraziť katalóg
Nerada ruším Film
5 1 hodnotení
Kód:  AVCA0030
Nerada ruším Predaj skončil

Nerada ruším

Helena je mladá sympatická dievčina s trochu výstredným správaním. V jej živote ju trápi iba jedna vec. Chcela by zistiť, kto je jej biologický otec, ktorý jej vo svojom detstve chýbal. Rozhodne sa svojim psom - matkiným miláčikom túto bizarnú situáciu riešiť. Jej hľadanie a obrovské očakávania ju zavedú do kedysi slávneho, dnes zchátralého, kodanského divadla plného podivných existencí.

Z bankrotu a tvorivej krízy môže divadelníkov vyviesť iba premiéra ľahko šialenej hry, do ktorej je angažovaný Helenin pes. Avšak aj Helena túžia po malej úlohe, ale pre svoj sen je potrebné niečo obetovať... Majstrovsky natočená štylizovaná komédia s citom pre atmosféru príbehu a s bravúrnym hereckými výkonmi pojednáva s čiernym humorom o hľadaní seba samého a nachádzaní svojho miesta v živote. Vtipná snímka zároveň rozpráva o neobvyklej láske plnej absurdných situácií. Film s nadsádzkou nazerá do atraktívneho divadelného prostredia, do jeho zákulisia, kde sa naplno odhaľujú vzťahy medzi umelcami.

Dánsky režisér Henrik Ruben Genz (1959) bol dvakrát vybraný do hlavnej súťaže prestížneho karlovarského festivalu. S poetickou drámou Číňan (2005), za ktorú získal Cenu ekumenickej poroty a Cenu FIPRESCI a následne s drámou Ukrutne šťastní (2008). Za groteskne ladený príbeh o svojráznych ľuďoch a ich podivných vzťahoch na dánskom zapadákove bol ocenený hlavnou cenou Krištáľovým glóbusom. Číňan, Ukrutne šťastní a Nerada ruším je v poradí tretí film, ktorý slovenským divákom prináša do kín distribučná spoločnosť CinemArt.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií