Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Nescafé Dolce Gusto Americano 16ks

Zobraziť katalóg
Nescafé Dolce Gusto Americano 16ks
4,7 92 hodnotení
Kávové kapsuly 16 kapsúl v krabičke (16 porcií), jemnejší než Lungo, vhodná pre každý deň, 100% arabika, obsah 230ml
Kód:  EAN3136n Produktové číslo:  12115461 Stránky výrobcu
Nescafé Dolce Gusto Americano 16ks Predaj skončil

Nescafé Dolce Gusto Americano 16ks

Kávové kapsule NESCAFÉ DOLCE GUSTO AMERICANO obsahujú jemnú a lahodnú zmes kávy, ktorú môžete piť niekoľkokrát denne v ktorúkoľvek dennú dobu. Kávová zmes Americano je vyrobená z jemne pražených a starostlivo vybraných kávových zŕn tej najlepšej kvality. Vo svojej podstate je ešte jemnejšia ako Caffé Lungo - je vhodná pre pitie vo veľkom šálky, s mliekom alebo bez. Kapsule sú hermeticky uzavreté a tým zaručujú stálu čerstvosť. Kapsulu jednoducho vložíte do Vášho prístroja a za chvíľu si môžete vychutnať tú najlahodnejšie kávovú zmes a pravé aróma 100% Arabicy. V balení nájdete 16 kávových kapsúl.

Parametre a špecifikácie:

Určené pre:

kávovary Dolce Gusto

porcie:
šálka 230 ml

káva:
100% Arabica

balenie:
16 kapslí (= 16 porcií)

zloženie:
Pražená mletá káva
 

Parametre a špecifikácia

Alergény
Bez alergénov Hotovo!

Alergény

Alergény
Bez alergénov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nescafé Dolce Gusto Americano 16ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESCAFÉ Dolce Gusto Americano 16ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nescafé Dolce Gusto Americano. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nescafé Dolce Gusto Americano. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nescafé Dolce Gusto Americano 16 db.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií