AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Nescafé Dolce Gusto Chai Tea Latte 16ks

Zobraziť katalóg
Nescafé Dolce Gusto Chai Tea Latte 16ks
4,4 72 hodnotení
Kávové kapsuly 16 kapsúl v krabičke (8 porcií), čierny čaj, mlieko, vôňa 4 korení: škorica, zázvor, kardamóm, klinčeky, obsah 220ml
Kód:  EAN3136k Produktové číslo:  12130879 Stránky výrobcu
Nescafé Dolce Gusto Chai Tea Latte 16ks Predaj skončil

Nescafé Dolce Gusto Chai Tea Latte 16ks

Úžasne ochutený teplý nápoj, ktorého základom je kvalitný čaj s bohatou chuťou a vôňou. Ďalej je v ňom jemné mlieko a na harmonické zvýraznenie chuti je pridaná zmes korenia škorice, kardamónu, zázvoru a klinčekov. Ide teda o luxusný čierny čaj s jedinečnou chuťou a veľmi jednoduchou prípravou. Kapsule sú hermeticky uzavreté a tým zaručujú stálu čerstvosť. Kapsulu jednoducho vložíte do vášho prístroja Nescafe Dolce Gusto, pustíte potrebný tlak naplno a už vám nič nebráni vychutnávať si skutočný pôžitok z čaju. V balení nájdete 16 kapsúl pre 8 takýchto zážitkov.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
Krups Dolce Gusto

Porcie:
40 ml

Zmes:
Čierny čaj s mliekom, cukrom a 4 druhy korenia (škorica, zázvor, klinček, kardamón)

Balenie:
16 kapsúl (= 8 porcií)

Zloženie:
Hnedá kapsula: cukor (48,3%), sušené plnotučné mlieko (42%), sušený čajový extrakt (8,3%), prírodné arómy (škorica, zázvor, kardamóm a klinčeky), rastlinné oleje (kokosový, palmový), emulgátor (sójový lecitín)
Biela kapsula: sušené plnotučné mlieko, cukor (17,6%), emulgátor (sójový lecitín)

Alergény:
Mlieko, Sója

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Alergény
6 - Sójové bôby (sója), 7 - Mlieko Hotovo!

Alergény

Alergény
6 - Sójové bôby (sója), 7 - Mlieko Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nescafé Dolce Gusto Chai Tea Latte 16ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESCAFÉ Dolce Gusto Chai Tea Latte 16ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NESCAFÉ Dolce Gusto Chai Tea Latte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NESCAFÉ Dolce Gusto Chai Tea Latte. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nescafé Dolce Gusto Chai Tea Latte 16 db.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií