Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Nestlé Mliečko s kašou Medové - 6x (2x200ml)

Zobraziť katalóg
Nestlé Mliečko s kašou Medové - 6x (2x200ml)
Príkrm pre deti od ukončeného 6. mesiaca - 2,15 €/ks
Kód:  BABY5262 Produktové číslo:  12188559 Stránky výrobcu
Nestlé Mliečko s kašou Medové - 6x (2x200ml) Predaj skončil

Nestlé Mliečko s kašou Medové - 6x (2x200ml)

Detský príkrm Nestlé - Medové mliečko s kašou je určený pre deti od ukončeného 6. mesiaca. Připraven je z kvalitního kojeneckého mléka a chutné dětské kaše. Malé jedákov teda zasýti, ale zároveň je ľahko stráviteľné. Ide tiež o znamenitý zdroj energie, ktorý navyše obsahuje dôležité látky. Konkrétne 12 druhov vitamínov, železo, zinok a vápnik. Nápoj sa veľmi jednoducho pripravuje, pretože stačí odstrihnúť roh a preliať od fľaše, prípadne ešte ohriať. Jedno balenie pritom obsahuje dve denné jedlá. Doprajte teda svojim potomkov chutnú a zdravú stravu, ktorá je nevyhnutná pre správny vývoj kostí a fungovanie imunitného systému. 

kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný detský príkrm so sladkou chuťou
  • Mliečko zasýti a je ľahko stráviteľné
  • Navyše dodá energiu a obsahuje dôležité látky
  • Rodičia poteší aj jednoduchá príprava

Zloženie: sušené odtučnené mlieko, demineralizovaná sušená srvátka, mliečny tuk, pitná voda, múka (pšeničná, ražná, jačmenná, ovsená, čirokové, kukuričná, prosná a ryžová), med (1,8%), kukuričný škrob, rastlinné oleje, vláknina (inulín, oligofruktóza), maltodextrín, vitamíny (A, B1, B2, B6, B12, C, D, E, K, niacín, biotín, kyselina listová, D-pantothenát vápenatý), minerálne látky (uhličitan vápenatý, síran zinočnatý, síran meďnatý, fosforečnan železitý, jodid draselný), arómy (medové a vanilín). 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nestlé Mliečko s kašou Medové - 6x (2x200ml)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nestlé Mlíčko s kaší Medové - 6× (2× 200 ml).
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií