Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

NEWTON Dictate 5 Business SK

Zobraziť katalóg
NEWTON Dictate 5 Business SK
Softvér OCR - pre prevod hovoreného slova na text, licencia pre 1 PC bez časového obmedzenia, súčasťou balenia je headset Sennheiser
Kód:  WZ988b1 Produktové číslo:  NTND5BUSKSK
NEWTON Dictate 5 Business SK Predaj skončil

NEWTON Dictate 5 Business SK

Tiež vás už nebaví neustále prepisovanie textov do počítača a len vás to obťažuje a neustále zamestnáva? Potom je tu práve pre vás program NEWTON Dictate 5 Business, ktorý jednoducho a sám za vás prevedie hovorené slovo do textu. Navyše vo výhodnom balení, v ktorom nájdete všetko čo potrebujete. Novo inovovaná verzia programu vám ponúkne doposiaľ najvyššiu dostupnú kvalitu a presnosť prepísaného textu. Vďaka tomuto programu sa váš počítač premení v úplne dokonalú digitálnu sekretárku, ktorá vám zefektívni prácu s dlhými textami.


Kľúčové vlastnosti

  • Automatická hlasová adaptácia programu na hlas hovorcu
  • Kompletné balenie, ktoré obsahuje inštalačné CD, manuál a kvalitný headset od Sennheiser
  • Digitálna sekretárka, ktorá vám uľahčí prácu s dlhými textami
  • Jednoduchý a rýchly prevod hovoreného slova na text
  • Plná kompatibilita s kancelárskym balíkom MS Word
  • Jednoduché a intuitívne ovládanie
  • Možnosť hlasového ovládania programu
  • Slovenská verzia

Uľahčite si prácu

Program vám príde vhod najčastejšie pri tvorbe obchodnej korešpondencie, článkov, prekladov do slovenského jazyka alebo písaní zmlúv. Nielenže vám uľahčí prácu, ale zároveň zvýši efektivitu práce a to predovšetkým v oblasti podnikania. Rovnako tak ho ocenia novinári, prekladatelia, konzultanti či administratívni pracovníci. Navyše vďaka robustnému slovníku sa hodí aj pre prepis všeobecných textov diktovaných v spisovnej slovenčine. Slovník vám totiž ponúkne viac ako päťstotisíc najčastejšie používaných slov a slovných spojení.

Nenechajte sa obmedzovať

Máte nahovorené svoje poznámky na diktafón a nechcete ich zase pracne prepisovať? Vďaka edícii Business nemusíte! Program vám totiž umožní ich prepis do textu. Vy sa tak môžete venovať oveľa dôležitejšej práci. Nesmiernou výhodou a veľkým pomocníkom je aj import slov z dokumentov. Automaticky nechajte nájsť slová, ktoré nie sú v slovníku a potom ich tam jednoducho pridajte. Obohatíte tak efektívne váš slovník o odborné výrazy a nové slová, ktoré pri práci často využívate.

Kompletné balenie, už žiadne starosti

Nezaoberajte sa výberom toho správneho príslušenstva. V tomto balení totiž nájdete všetko potrebné, čo pre prácu potrebujete. Nájdete tu ako samotné inštalačné CD a manuál, tak aj kvalitný headset profesionálnej značky Sennheiser. Ten sa postará len o tie najlepšie výsledky rozpoznávania hlasu. Navyše mikrofón disponuje vyfiltrovaním nežiadúcich zvukov z okolia.

Všetko je jednoduché a intuitívne

Ničoho sa nemusíte obávať. Vďaka úvodnému tutoriálu sa dozviete všetko potrebné, čo budete pri dennodennom používaní potrebovať. Tutoriál vás povedie všetkými funkciami, pekne jednou po druhej. Na konci teda budete vedieť, čo k čomu slúži a ako sa používa.


Technické špecifikácie

Minimálne nároky na HW:

  • Procesor: Intel Core i5 (1,7 GHz) a vyššie
  • RAM: minimálne 4 GB pamäte RAM a cca 600 MB voľného miesta na pevnom disku
  • Ďalšie: USB port pre pripojenie headsetu, pripojenie k Internetu pre overenie licencie
  • Doporučené príslušenstvo: Kvalitný mikrofón s pripojením cez USB konektor
  • Obsah balenia: Inštalačné CD, manuál a headset

Parametre a špecifikácia

Produkt
NEWTON Dictate Hotovo!
Typ softvéru
Prevod slova na text (OCR) Hotovo!

Základné parametre

Produkt
NEWTON Dictate Hotovo!

Typ softvéru

Typ softvéru
Prevod slova na text (OCR) Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NEWTON Dictate 5 Business SK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NEWTON Dictate 5 Business SK.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií