Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Nicoletta a David

Zobraziť katalóg
Nicoletta a David
Bábika – handrové, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa8751 Produktové číslo:  4020972055064

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nicoletta a David

S Nicolettou a Davidom nebudú vaše deti nikdy sami. Táto dvojica verných, aj keď len handrových kamarátov, im prinesie vždy veľa zábavy, hry a taktiež učenia. Obe bábiky majú umývateľné, voči detským slinám odolné oblečenie, ktoré ukrýva nejednu úlohu. Zapnúť gombíky, zaviazať šnúrky alebo zapnúť suchý zips, to sú nenápadné, ale veľmi účinné úlohy na precvičenie motoriky detských ručičiek, hmatových aj zmyslových schopností. Za uvedenú cenu získate obe bábiky, ide teda o veľmi výhodnú ponuku.

Kľúčové vlastnosti

  • Pár handrových bábik
  • Nerozluční priatelia vášho dieťaťa
  • Umývateľné oblečenie
  • Tréning motoriky pri plnení úloh na oblečení
  • Zapínanie gombíkov, zaväzovanie šnúrok

Rozmery:
34 cm

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nicoletta a David Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nicoletta a David. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nicoletta a David. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nicoletta a David. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nicoletta és David.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií