Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Nikon DR-6

Zobraziť katalóg
Nikon DR-6
Hľadáčik – uhlový pre Nikon D100/D200//D300/D90/D3200
Kód:  OI876a2 Produktové číslo:  FAF20601 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nikon DR-6 Predaj skončil

Nikon DR-6

Nenechajte si pokaziť dokonalé podmienky pre komponovanie záberu. S uhlovým hľadáčikom uvidíte presne to, čo následne vyfotíte či natočíte. S týmto príslušenstvom uvidíte obraz v hľadáčiku otočenom v pravom uhle prostredníctvom vstavaného strechového hranola na optickej osi fotoaparátu. To je veľmi výhodné pri fotografovaní z nízkeho alebo vysokého uhla pohľadu. Typickým príkladom môže byť aj makrofotografia. Tiež umožňuje nastavenie reprodukčného pomeru na 1 : 1 alebo 1 : 2.

Kľúčové vlastnosti

  • Nasadzuje sa na hľadáčiky jednookých zrkadloviek Nikon
  • Pozorovanie fotografovanej scény v pravom uhle
  • Reprodukčný pomer 1 : 1 alebo 1 : 2
  • Dioptrická korekcia

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
Nikon D100, D200, D300, D90, D3200

Dioptrická korekcia:
Pri 1 : 1: -8 až +3,8 m-1
Pri 2 : 1: -5 až +6 m-1

Rozmery hľadáčika:
48 × 81,5 × 62 mm

Hmotnosť:
90 g

Počiatky Nikonu sa datujú do roku 1917 v Japonsku. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť zaoberala predovšetkým výrobou optických skiel – teleskopmi, ďalekohľadmi, mikroskopmi a iným drobným, optickým vybavením. Vzápätí svoje portfólio firma rozšírila o výrobu fotografických objektívov značky Nikkor. Rozhodnutie o začatí vývoja prvého fotoaparátu Nikon padlo v roku 1946. Na poli fotoaparátov, najmä tých profesionálnych, si Nikon veľmi rýchlo vydobyl povesť špičkového výrobcu, čo trvá dodnes.

Jeho fotoaparáty boli dokonca zaradené do výbavy amerických kozmických lodí. O legendárny status spoločnosti Nikon sa zaslúžil aj model Nikon SP z roku 1957, ktorý je mnohými považovaný za najlepší fotoaparát všetkých čias. „Značka Nikon je legendou súčasnosti“ tvrdí oficiálny web spoločnosti. Výnimočne nejde o bezobsažný reklamný výkrik, ale o jednoduché konštatovanie reality.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon DR-6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon DR-6 Winkelsucher. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon DR-6 Winkelsucher. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nikon DR-6.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií