Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Nikon MB-D15

Zobraziť katalóg
Nikon MB-D15
Batéria do fotoaparátu – multifunkčný batériový zdroj
Kód:  OI824 Produktové číslo:  VFC00401 Stránky výrobcu
Nikon MB-D15 Predaj skončil

Nikon MB-D15

Ak ste profesionálny fotograf, tak sa určite nezaobídete bez prídavného batériového gripu. Vďaka nemu môžete urobiť až niekoľkonásobne viac fotografií. Zaručene vám už nič neutečie. Tento batériový grip je určený výhradne pre fotoaparáty Nikon D7200 a D7100. Pojme nabíjací akumulátor EN-EL15 alebo 6 kusov batérií typ AA (alkalických, nikel-metal hydridových alebo lítiových).

Pri použití akumulátora EN-EL15 použite držiak batérií MS-D14EN. Ak budete používať batérie AA, potom použite držiak batérií AA MS-D14. Medzi ďalšie vychytávky patrí napríklad tlačidlo spúšte, expozičné pamäte/blokovanie zaostrenia, multifunkčný volič, hlavné a pomocný príkazový volič. Štandardný statívový závit je samozrejmý.

 

 

Kľúčové vlastnosti

 

  • Originálne príslušenstvo
  • Kvalitné vyhotovenie
  • Miesto pre EN-EL15 akumulátor alebo 6 kusov AA batérií
  • V stavaný hlavný a pomocný príkazový volič a tlačidlo spúšte

Parametre a špecifikáciA:

Určené pre:
Nikon D7200 a 7100

 

 

 
Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Označenie akumulátora
Nikon MB-D15 Hotovo!

Typ akumulátora

Označenie akumulátora
Nikon MB-D15 Hotovo!

Počiatky Nikonu sa datujú do roku 1917 v Japonsku. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť zaoberala predovšetkým výrobou optických skiel – teleskopmi, ďalekohľadmi, mikroskopmi a iným drobným, optickým vybavením. Vzápätí svoje portfólio firma rozšírila o výrobu fotografických objektívov značky Nikkor. Rozhodnutie o začatí vývoja prvého fotoaparátu Nikon padlo v roku 1946. Na poli fotoaparátov, najmä tých profesionálnych, si Nikon veľmi rýchlo vydobyl povesť špičkového výrobcu, čo trvá dodnes.

Jeho fotoaparáty boli dokonca zaradené do výbavy amerických kozmických lodí. O legendárny status spoločnosti Nikon sa zaslúžil aj model Nikon SP z roku 1957, ktorý je mnohými považovaný za najlepší fotoaparát všetkých čias. „Značka Nikon je legendou súčasnosti“ tvrdí oficiálny web spoločnosti. Výnimočne nejde o bezobsažný reklamný výkrik, ale o jednoduché konštatovanie reality.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon MB-D15 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon MB-D15. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon MB-D15. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nikon MB-D15.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií