Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AD homeoffice

Nikon Prostaff 3i

Zobraziť katalóg
Nikon Prostaff 3i
Laserový diaľkomer – do 590 metrov, zväčšenie 6×, priemer objektívu 21mm
Kód:  OI708c5e Produktové číslo:  BKA130YA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nikon Prostaff 3i

Doprajte si kvalitu a výkon a stavte na laserový diaľkomer značky Nikon. Model Prostaff 3i v sebe snúbi najmodernejšie technológie s kompaktným, odolným a ľahkým telom. Je vybavený špeciálnym systémom prepínania priority objektov Nikon, ktorý ponúka voľbu 2 režimov merania. Ide o režim uprednostňujúci najbližší objekt, ktorý je vhodný špeciálne pre golf. Naopak, režim priority vzdialeného objektu dáva prednosť objektu najviac vzdialenému. Z tohto dôvodu sa cení pri love. Diaľkomer vyniká jemným 0,1 m odstupňovaním indikácie vzdialenosti, technológiou ID (stúpanie, klesanie) a veľkým okulárom pre jednoduché pozorovanie s priemerom 18 mm. Zúfať nemusia ani nositelia okuliarov, ktorým pohodlnú manipuláciu zaistí veľké predsunutie výstupnej pupily. O odolnosť voči dažďu sa postará ochrana ekvivalentná JIS/IEC triedy 8 (IPX8) podľa testovacích podmienok.

Kľúčové vlastnosti

  • Systém prepínania priority objektov
  • Jednorazové alebo trvalé merania – až 8 sekúnd
  • Kvalitný monokulár so zväčšením až 6×
  • Viacnásobné antireflexné vrstvy pre jasný obraz
  • Jednoduchá obsluha
  • Vhodný pre použitie vo všetkých typoch terénu
  • Široké zorné pole 7,5°
  • Dioptrická korekcia
  • Široký rozsah teplotnej odolnosti -10 °C – +50 °C
 

Počiatky Nikonu sa datujú do roku 1917 v Japonsku. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť zaoberala predovšetkým výrobou optických skiel – teleskopmi, ďalekohľadmi, mikroskopmi a iným drobným, optickým vybavením. Vzápätí svoje portfólio firma rozšírila o výrobu fotografických objektívov značky Nikkor. Rozhodnutie o začatí vývoja prvého fotoaparátu Nikon padlo v roku 1946. Na poli fotoaparátov, najmä tých profesionálnych, si Nikon veľmi rýchlo vydobyl povesť špičkového výrobcu, čo trvá dodnes.

Jeho fotoaparáty boli dokonca zaradené do výbavy amerických kozmických lodí. O legendárny status spoločnosti Nikon sa zaslúžil aj model Nikon SP z roku 1957, ktorý je mnohými považovaný za najlepší fotoaparát všetkých čias. „Značka Nikon je legendou súčasnosti“ tvrdí oficiálny web spoločnosti. Výnimočne nejde o bezobsažný reklamný výkrik, ale o jednoduché konštatovanie reality.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nikon Prostaff 3i Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon Prostaff 3i.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií