AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

Nikon Prostaff 5 Fieldscope 82-A

Zobraziť katalóg
Nikon Prostaff 5 Fieldscope 82-A
Ďalekohľad ako monokulár, objektív s priemerom 82 mm
Kód:  OI701d7h3 Produktové číslo:  BDA321FA Stránky výrobcu
Nikon Prostaff 5 Fieldscope 82-A Predaj skončil

Nikon Prostaff 5 Fieldscope 82-A

Fieldscope Prostaff 5 je nástupcom veľmi obľúbenej série RA III. Ide o základný model série monokulárnych ďalekohledov od svetoznámej spoločnosti Nikon, ktoré možno použiť aj ako objektívy k digitálnym fotoaparátom zo série Coolpix. Okrem perfektnej konštrukcie disponujú skvelou optikou a veľmi nízkou hmotnosťou.

Kľúčové vlastnosti

  • Minimalizácia farebnej chyby na okraji zorného poľa
  • Šošovky s viacnásobnými antireflexnými vrstvami
  • Vodotesné (do hĺbky 1 m po dobu 10 minút)
  • Plnený dusíkom proti zahmlievaniu
  • Vstavaná výsuvná slnečná clona.
  • Ekologické skla bez obsahu olova a arzénu
  • Súčasťou zariadenia je krycie puzdro
  • Uhlové vyhotovenie
     

Skvelá optika

V tomto ďalekohlede je umiestnený nový objektív s priblížením okuláru, ktorý minimalizuje farebné chyby na okraji zorného poľa a ponúka veľké predsadenie výstupnej pupily umožňujúcej pohodlné pozorovanie. Veľmi široká šošovka umožňuje prestupu väčšieho jasu do zorného poľa. Ďalej je vybavený výbornou optikou s viacnásobnými antireflexnými vrstvami.Navyše disponuje tzv. ekologickými optickými sklami. To znamená, že všetky šošovky a hranoly sú 100 % bez prímesí olova a arzénu. Optika je dokonale chránená pred vodou vďaka vodotesnosti a samozrejme je tiež odolná proti zahmlievaniu.

Skvelá kompatibilita

K dispozici máte také upevnenie systému Digiscoping. Vďaka tomu možno monokulár pripojiť k rôznym modelom kompaktných digitálnych fotoaparátov zo série COOLPIX pomocou držiaka pre digitálne fotoaparáty zo série FSB. Na stabilné pripojenie na statív sú tu dva otvory pre skrutky.

Parametre a špecifikácia:

Priemer objektívu:
82 mm

Najkratšia zaostriteľná vzdialenosť:
6,1 m

Rozmery:
113 × 95 × 392mm

Hmotnosť:
960 g

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Šírka
37,7 cm Hotovo!
Výška
9,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
960 g Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Priemer objektívu
82 mm Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
37,7 cm Hotovo!
Výška
9,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
960 g Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vlastnosti

Priemer objektívu
82 mm Hotovo!
Zväčšenie
20 × Hotovo!
Viac parametrov

Počiatky Nikonu sa datujú do roku 1917 v Japonsku. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť zaoberala predovšetkým výrobou optických skiel – teleskopmi, ďalekohľadmi, mikroskopmi a iným drobným, optickým vybavením. Vzápätí svoje portfólio firma rozšírila o výrobu fotografických objektívov značky Nikkor. Rozhodnutie o začatí vývoja prvého fotoaparátu Nikon padlo v roku 1946. Na poli fotoaparátov, najmä tých profesionálnych, si Nikon veľmi rýchlo vydobyl povesť špičkového výrobcu, čo trvá dodnes.

Jeho fotoaparáty boli dokonca zaradené do výbavy amerických kozmických lodí. O legendárny status spoločnosti Nikon sa zaslúžil aj model Nikon SP z roku 1957, ktorý je mnohými považovaný za najlepší fotoaparát všetkých čias. „Značka Nikon je legendou súčasnosti“ tvrdí oficiálny web spoločnosti. Výnimočne nejde o bezobsažný reklamný výkrik, ale o jednoduché konštatovanie reality.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nikon Prostaff 5 Fieldscope 82-A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon Prostaff 5 Fieldscope 82-A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nikon Prostaff 5 Fieldscope 82-A.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií